Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava roxana.reddog
4d3m-ionu Tactiek dinamo2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen solid


2e minuut.
Baudracco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa geeft een lange en hoge pass. Poparda bokst de bal weg.

9e minuut.
Cernea met een sublieme pass. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk passt de bal met de wreef. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... Poparda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serrador is nu in balbezit. Serrador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - roxana.reddog 1:0

27e minuut.
Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk passt de bal in één keer door. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Poparda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - roxana.reddog 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 58%, roxana.reddog 42%.
F. C. Foresta Suceava - roxana.reddog 2:0

49e minuut.
Raić geeft een lange en hoge pass. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador rent richting de bal. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lemnaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yalovalı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raić de bal. Immersi verovert de bal door een tackle van achteren. Immersi draait met de bal, schiet en ... Berghmans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Raić geeft een hoge lob. Weismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Suszczyk zijn tegenspeler op de grond. Suszczyk krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Marciszewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 49%, roxana.reddog 51%.
F. C. Foresta Suceava - roxana.reddog 2:0