Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCV48 MoReS FC
532 Tactiek bailando
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
29.5 gemiddelde waardering 53.8
matig Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Dubourg kopt de bal weg. Gabrian kan de bal niet met de borst controleren. Frej met een sublieme pass. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Râpnu is nu in balbezit. Daar is Râpnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello geeft een lange en hoge pass. Nguyên Phong springt en kopt de bal. Świężawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fencl rent richting de bal. Nguyên Phong onderschept slim de pass. Nguyên Phong met een sublieme pass. Ottonello is nu in balbezit. Ottonello haalt uit met een fantastische trap. Świężawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:1

15e minuut.
Buitenspel voor Dubourg. Goede buitenspelval van de verdediging. Barisevičius neemt vlug de vrije trap. Waerlop is nu in balbezit. Nguyên Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Świężawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ottonello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojtaszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nguyên Phong de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:2

23e minuut.
Nowosad heeft problemen om de bal te vangen. Nowosad geeft de bal voor. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello haalt uit met een fantastische trap. Świężawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:3

26e minuut.
Szypowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello probeert naar een medespeler te passen. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Świężawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:4

27e minuut.
Szypowski probeert naar een medespeler te passen. Becker rent richting de bal. Becker speelt de bal door. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nowosad kopt de bal weg. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello is nu in balbezit. Ottonello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:5

31e minuut.
Góes bereikt de bal nog maar net als eerste. Góes passt de bal zonder na te denken. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:6

32e minuut.
Ottonello passt de bal zonder na te denken. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu geeft de bal voor. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Ottonello is nu in balbezit. Ottonello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Râpnu de bal. Râpnu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nowosad probeert naar een medespeler te passen. Ottonello met een sublieme pass. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Ottonello geeft de bal voor. Świężawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nguyên Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Świężawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Stříbrný verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft de bal voor. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Świężawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 75%, MoReS FC 25%.
UCV48 - MoReS FC 0:7

47e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal in één keer door. Nowosad met een sublieme pass. Ottonello rent richting de bal. Ottonello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Góes rent richting de bal. Góes geeft een hoge lob. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Świężawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:8

62e minuut.
Barčák kopt de bal weg. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello schiet op doel. Świężawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Leano bereikt de bal nog maar net als eerste. Leano passt de bal zonder na te denken. Ottonello rent richting de bal. Ottonello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Râpnu is nu in balbezit. Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Ottonello met een sublieme pass. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fencl probeert de bal met de borst te controleren. Nowosad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szypowski de bal. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Barisevičius kan de bal niet met de borst controleren. Barisevičius geeft de bal voor. Nowosad met een sublieme pass. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Świężawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ottonello rent richting de bal. Ottonello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:9

79e minuut.
Râpnu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian speelt de bal door. Ottonello rent richting de bal. Ottonello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Frej rent richting de bal. Râpnu onderschept slim de pass. Râpnu geeft een lange en hoge pass. Ottonello rent richting de bal. Ottonello draait met de bal, schiet en ... Świężawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Szypowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Râpnu met de inworp. Ottonello probeert de bal met de borst te controleren. Ottonello geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - MoReS FC 0:10

86e minuut.
Barisevičius is nu in balbezit. Barisevičius geeft de bal voor. Daar is Fencl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottonello rent richting de bal. Ottonello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Fencl geeft de bal voor. Râpnu heeft problemen om de bal te vangen. Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong schiet op doel. Świężawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 69%, MoReS FC 31%.
UCV48 - MoReS FC 0:10