Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: laseminte
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14557
MoReS FC BUCOVINA FC
bailando Tactiek defend
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Nowosad met een sublieme pass. Wojtaszewski probeert naar een medespeler te passen. Stříbrný probeert naar een medespeler te passen. Arano is nu in balbezit. Arano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Inworp. Kielonek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson met een sublieme pass. Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiai geeft de bal voor. Araújo bokst de bal weg.

7e minuut.
Arano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stříbrný de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Larsson zal de hoekschop nemen. Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - BUCOVINA FC 0:1

14e minuut.
Arano is nu in balbezit. Arano speelt de bal door. Klungelig pakt Soto de bal. Soto schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chiai met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vicente krijgt een gele kaart. Soto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - BUCOVINA FC 0:2

20e minuut.
Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barisevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kielonek met een snel genomen vrije trap. Soto springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nelson passt de bal in één keer door. Nowosad speelt de bal door. Nguyên Phong is nu in balbezit. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu draait met de bal, schiet en ... Baoguo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiai geeft de bal voor. Arano is nu in balbezit. Arano schiet op doel. Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - BUCOVINA FC 0:3

35e minuut.
Râpnu onderschept slim de pass. Rambert verovert de bal door een tackle van achteren. Rambert geeft een hoge lob. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - BUCOVINA FC 0:4

40e minuut.
Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente geeft een hoge lob. Inworp. Maciąg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larsson geeft een hoge lob. Araújo bokst de bal weg. Arano is nu in balbezit. Arano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Larsson kopt de bal weg. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arano is nu in balbezit. Arano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyła komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Chiai verovert de bal door een tackle van achteren. Chiai met een sublieme pass. Maciąg heeft problemen om de bal te vangen. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 54%, BUCOVINA FC 46%.
MoReS FC - BUCOVINA FC 0:4

51e minuut.
Larsson met een sublieme pass. Arano rent richting de bal. Barisevičius begaat een overtreding. Barisevičius krijgt een gele kaart. Arano raakt geblesseerd tijdens het duel. Maciąg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříbrný legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stříbrný krijgt een gele kaart. Arano raakt geblesseerd tijdens het duel. Soto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arano rent richting de bal. Kielonek speelt de bal door. Blomfield rent richting de bal. Blomfield geeft een hoge lob. Soto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vicente rent richting de bal. Vicente geeft een hoge lob. Inworp. Chiai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kielonek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nelson rent richting de bal. Blomfield begaat een overtreding. Nelson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Góes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rambert kopt de bal weg. Nelson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Larsson is nu in balbezit. Larsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arano de bal. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Wojtaszewski met een snelle inworp. Râpnu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciąg. Râpnu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gabrian neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chiai heeft problemen om de bal te vangen. Chiai probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - BUCOVINA FC 0:5

87e minuut.
Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad onderschept slim de pass. Nowosad passt de bal in één keer door. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong schiet op doel. Chyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 59%, BUCOVINA FC 41%.
MoReS FC - BUCOVINA FC 0:5