Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCOVINA FC MoReS FC
defend Tactiek bailando
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Soto is nu in balbezit. Leano onderschept slim de pass. Leano passt de bal in één keer door. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek onderschept slim de pass. Kielonek passt de bal zonder na te denken. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Ottonello is nu in balbezit. Ottonello passt de bal zonder na te denken. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - MoReS FC 0:1

10e minuut.
Arano heeft problemen om de bal te vangen. Arano speelt de bal door. Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson geeft een lange en hoge pass. Soto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUCOVINA FC - MoReS FC 1:1

14e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft de bal voor. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Chyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - MoReS FC 1:2

18e minuut.
Ottonello passt de bal zonder na te denken. Wojtaszewski speelt de bal door. Nowosad geeft een lange en hoge pass. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Chyła bokst de bal weg.

19e minuut.
Rambert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Râpnu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottonello rent richting de bal. Ottonello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruse Bøggild komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 54%, MoReS FC 46%.
BUCOVINA FC - MoReS FC 1:2

64e minuut.
Biamonte geeft een lange en hoge pass. Soto probeert naar een medespeler te passen. Arano is nu in balbezit. Arano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUCOVINA FC - MoReS FC 2:2

72e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Larsson is nu in balbezit. Leano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leano krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian is nu in balbezit. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - MoReS FC 2:3

87e minuut.
Biamonte kopt de bal weg. Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 49%, MoReS FC 51%.
BUCOVINA FC - MoReS FC 2:3