Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amc team roxana.reddog
real2 Tactiek dinamo2
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Baudracco passt de bal met de wreef. Oprean rent richting de bal. Met opzet legt Dragović zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dragović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dragović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Crotti geeft een hoge lob. Rusin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bouquet de bal onder controle te krijgen. Immersi rent richting de bal. Immersi haalt uit met een fantastische trap. Defendenti bokst de bal weg.

27e minuut.
Kniaź rent richting de bal. Kniaź geeft een lange en hoge pass. Inworp. Weismann met een snelle inworp. Immersi geeft een lange en hoge pass. Defendenti bokst de bal weg. Borko maakt een snoekduik en kopt de bal. Defendenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - roxana.reddog 0:1

31e minuut.
Weismann passt de bal in één keer door. Bisdu is nu in balbezit. Met opzet legt Jęczmionka zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jęczmionka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jęczmionka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bisdu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bisdu kan niet meer verder spelen. Lemnaru komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Pacot rent richting de bal. Lemnaru maakt een afschuwelijke overtreding. Lemnaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 66%, roxana.reddog 34%.
amc team - roxana.reddog 0:1

54e minuut.
Bouquet speelt de bal door. Immersi is nu in balbezit. Immersi probeert naar een medespeler te passen. Weismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weismann geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Borko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - roxana.reddog 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 64%, roxana.reddog 36%.
amc team - roxana.reddog 0:2