Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava FC Argeş Piteşti
4d3m-ionu Tactiek 1att
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
43.1 gemiddelde waardering 47.2
good Schieten average
adequate Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaokang verovert de bal door een tackle van achteren. Shaokang passt de bal in één keer door. Lins rent richting de bal. Lins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kazimierczak onderschept slim de pass. Cernea met een sublieme pass. Nemcsák rent richting de bal. Kitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Kitzinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Frenz rent richting de bal. Ulloa met een sublieme pass. Shaokang geeft de bal voor. Smolarski rent richting de bal. Smolarski haalt uit met een fantastische trap. Berghmans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Smolarski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kossowski de bal. Kaur speelt de bal door. Lins controleert de bal met de borst. Lins schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - FC Argeş Piteşti 0:1

32e minuut.
Kaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaur geeft de bal voor. Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins verovert de bal door een tackle van achteren. Lins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Terpstra geeft de bal voor. Smolarski rent richting de bal. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Lins krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - FC Argeş Piteşti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 59%, FC Argeş Piteşti 41%.
F. C. Foresta Suceava - FC Argeş Piteşti 0:2

57e minuut.
Arana speelt de bal door. Daar is Smolarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarski geeft een hoge lob. Lins maakt een snoekduik en kopt de bal. Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - FC Argeş Piteşti 0:3

69e minuut.
Arana is nu in balbezit. Arana probeert naar een medespeler te passen. Marciszewski probeert naar een medespeler te passen. Kitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzinger draait met de bal, schiet en ... Covei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Serrador controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Badea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 58%, FC Argeş Piteşti 42%.
F. C. Foresta Suceava - FC Argeş Piteşti 0:3