Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amc team MoReS FC
real2 Tactiek bailando
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten good
average Passen adequate
very good Verdedigen good


12e minuut.
Casiraghi verovert de bal door een tackle van achteren. Casiraghi probeert naar een medespeler te passen. Crotti is nu in balbezit. Nguyên Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Defendenti bokst de bal weg. Kniaź is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nelson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Jęczmionka ... Strafschop! Jęczmionka krijgt een gele kaart. Râpnu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gabrian neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Nelson met de inworp. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu met een sublieme pass. Barisevičius geeft een hoge lob. Râpnu maakt een snoekduik en kopt de bal. Defendenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski met een sublieme pass. Nelson speelt de bal door. Râpnu rent richting de bal. Râpnu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gabrian kopt de bal weg. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka probeert naar een medespeler te passen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović schiet op doel. Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Góes rent richting de bal. Góes passt de bal in één keer door. Stříbrný rent richting de bal. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sangari geeft een hoge lob. Dragović heeft problemen om de bal te vangen. Vicente rent richting de bal. Dragović verovert de bal door een tackle van achteren. Dragović schiet op doel. Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 66%, MoReS FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amc team - MoReS FC 0:0

48e minuut.
Barisevičius geeft de bal voor. Inworp. Jęczmionka met een snelle inworp. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barisevičius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jęczmionka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragović is nu in balbezit. Dragović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - MoReS FC 1:0

79e minuut.
Nowosad geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández met een sublieme pass. Dragović is nu in balbezit. Dragović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kniaź geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nelson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Casiraghi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jęczmionka de bal. Jęczmionka probeert naar een medespeler te passen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 54%, MoReS FC 46%.
amc team - MoReS FC 1:0