Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: laseminte
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12282
MoReS FC amc team
bailando Tactiek real2
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten very good
good Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Kniaź geeft een hoge lob. Klungelig pakt Păltânea de bal. Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gabrian speelt de bal door. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Strungăreanu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Râpnu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Ottonello kopt de bal weg. Râpnu is nu in balbezit. Fernández rent richting de bal. Râpnu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpnu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Păltânea kopt de bal weg. Dragović kan de bal niet met de borst controleren. Góes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović verovert de bal door een tackle van achteren. Dragović schiet op doel. Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojtaszewski neemt de hoekschop. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Defendenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - amc team 1:0

39e minuut.
Păltânea is nu in balbezit. Ottonello onderschept slim de pass. Ottonello geeft een lange en hoge pass. Nguyên Phong springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 34%, amc team 66%.
MoReS FC - amc team 1:0

60e minuut.
D’Elia passt de bal in één keer door. Nowosad probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski geeft de bal voor. Nguyên Phong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski geeft een hoge lob. Megalizzi geeft een hoge lob. Dragović rent richting de bal. Dragović draait met de bal, schiet en ... Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Barisevičius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Păltânea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragović rent richting de bal. Dragović schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Góes rent richting de bal. Góes probeert naar een medespeler te passen. Dragović is nu in balbezit. Dragović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MoReS FC - amc team 1:1

78e minuut.
Wojtaszewski geeft een hoge lob. Ottonello kopt de bal weg. Nguyên Phong is nu in balbezit. Megalizzi onderschept slim de pass. Sangari probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - amc team 2:1

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nguyên Phong stond buitenspel. Megalizzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 38%, amc team 62%.
MoReS FC - amc team 2:1