Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roxana.reddog BUCOVINA FC
dinamo2 Tactiek defend
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
43.1 gemiddelde waardering 54.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Klungelig pakt Larsson de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carro. Larsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Larsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soto kopt de bal weg. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Noir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rambert kopt de bal weg. Kielonek met een sublieme pass. Larsson is nu in balbezit. Larsson passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ballarini verovert de bal door een tackle van achteren. Ballarini met een sublieme pass. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král geeft de bal voor. Soto maakt een snoekduik en kopt de bal. Poparda bokst de bal weg. Arano is nu in balbezit. Arano schiet op doel. Poparda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Baudracco speelt de bal door. Rambert geeft een lange en hoge pass. Ballarini kopt de bal weg. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Borko kopt de bal weg. Tavak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 53%, BUCOVINA FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roxana.reddog - BUCOVINA FC 0:0

46e minuut.
Murauer komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Král rent richting de bal. Klungelig pakt Král de bal. Král passt de bal in één keer door. Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kielonek rent richting de bal. Rusin verovert de bal door een tackle van achteren. Biamonte rent richting de bal. Rusin verovert de bal door een tackle van achteren. Rusin passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Chiai speelt de bal door. Král is nu in balbezit. Král met een sublieme pass. Arano is nu in balbezit. Arano draait met de bal, schiet en ... Poparda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - BUCOVINA FC 0:1

81e minuut.
Carro verovert de bal door een tackle van achteren. Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Poparda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - BUCOVINA FC 0:2

83e minuut.
Rambert geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carro de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - BUCOVINA FC 0:3

87e minuut.
Král onderschept slim de pass. Král probeert naar een medespeler te passen. Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Larsson is nu in balbezit. Larsson geeft een lange en hoge pass. Poparda bokst de bal weg.

89e minuut.
Larsson met de inworp. Kielonek rent richting de bal. Kielonek passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Poparda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - BUCOVINA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 57%, BUCOVINA FC 43%.
roxana.reddog - BUCOVINA FC 0:4