Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCV48 FC Argeş Piteşti
532 Tactiek 1att
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
29 gemiddelde waardering 45.9
zwak Schieten matig
zwak Passen solide
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Arana onderschept slim de pass. Arana passt de bal met de wreef. Lins is nu in balbezit. Lins draait met de bal, schiet en ... Świężawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Terpstra rent richting de bal. Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Arana is nu in balbezit. Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Szypowski geeft de bal voor. Kaur kopt de bal weg. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Lins maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Argeş Piteşti 0:1

21e minuut.
Kaur met een snelle inworp. Smolarski rent richting de bal. Smolarski geeft een hoge lob. Lins heeft problemen om de bal te vangen. Lins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Terpstra rent richting de bal. Terpstra passt de bal zonder na te denken. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins schiet op doel. Świężawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kaur kopt de bal weg. Mellár heeft problemen om de bal te vangen. Waerlop rent richting de bal. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kaur rent richting de bal. Kaur speelt de bal door. Mellár met een sublieme pass. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kaur onderschept slim de pass. Kaur passt de bal in één keer door. Smolarski rent richting de bal. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Lins krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Smolarski kopt de bal weg. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Waerlop schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waerlop krijgt een gele kaart. Lins raakt geblesseerd tijdens het duel. Lins wilt de vrije trap nemen. Świężawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kaur passt de bal in één keer door. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barčák zijn tegenspeler op de grond. Barčák krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kaur rent richting de bal. Kaur passt de bal in één keer door. Arana geeft de bal voor. Lins rent richting de bal. Lins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Shaokang speelt de bal door. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski passt de bal met de wreef. Lins is nu in balbezit. Lins draait met de bal, schiet en ... Świężawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 73%, FC Argeş Piteşti 27%.
UCV48 - FC Argeş Piteşti 0:1

48e minuut.
Kaur met een sublieme pass. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana passt de bal met de wreef. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Fencl kan de bal niet met de borst controleren. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana passt de bal zonder na te denken. Lins is nu in balbezit. Lins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana rent richting de bal. Arana passt de bal met de wreef. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski draait met de bal, schiet en ... Świężawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Kaur met een snelle inworp. Smolarski speelt de bal door. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski rent richting de bal. Smolarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Argeş Piteşti 0:2

72e minuut.
Terpstra geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szypowski de bal onder controle te krijgen. Lins is nu in balbezit. Lins draait met de bal, schiet en ... Świężawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Argeş Piteşti 0:3

76e minuut.
Klungelig pakt Lekov de bal. Arana is nu in balbezit. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski haalt uit met een fantastische trap. Świężawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Argeş Piteşti 0:4

77e minuut.
Dubourg met een sublieme pass. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski probeert naar een medespeler te passen. Dubourg rent richting de bal. Dubourg schiet op doel. Covei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Terpstra de bal. Terpstra passt de bal met de wreef. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Shaokang de bal. Shaokang geeft een lange en hoge pass. Mellár heeft problemen om de bal te vangen. Lins is nu in balbezit. Lins draait met de bal, schiet en ... Świężawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Arana is nu in balbezit. Arana met een sublieme pass. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins draait met de bal, schiet en ... Świężawski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 73%, FC Argeş Piteşti 27%.
UCV48 - FC Argeş Piteşti 0:4