Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: laseminte
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14267
MoReS FC FC Argeş Piteşti
bailando Tactiek 1att
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten matig
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


20e minuut.
Nelson rent richting de bal. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson passt de bal zonder na te denken. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Frenz rent richting de bal. Nelson is nu in balbezit. Nelson passt de bal in één keer door. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nemcsák met een snelle inworp. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski met een sublieme pass. Pintilii is nu in balbezit. Pintilii schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Smolarski kopt de bal weg. Arana is nu in balbezit. Arana passt de bal zonder na te denken. Lins is nu in balbezit. Lins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - FC Argeş Piteşti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 43%, FC Argeş Piteşti 57%.
MoReS FC - FC Argeş Piteşti 0:1

54e minuut.
Nemcsák is nu in balbezit. Wojtaszewski begaat een overtreding. Nemcsák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nemcsák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Stříbrný de bal. Lins is nu in balbezit. Lins schiet op doel. Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Nowosad passt de bal zonder na te denken. Râpnu is nu in balbezit. Kaur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaur krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Kaur is nu in balbezit. Kaur speelt de bal door. Lins is nu in balbezit. Lins haalt uit met een fantastische trap. Araújo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Nemcsák verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilii is nu in balbezit. Pintilii draait met de bal, schiet en ... Covei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MoReS FC - FC Argeş Piteşti 1:1

78e minuut.
Shaokang rent richting de bal. Shaokang passt de bal met de wreef. Terpstra speelt de bal door. Lins is nu in balbezit. Lins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - FC Argeş Piteşti 1:2

80e minuut.
Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins schiet op doel. Araújo speelt de bal door. Nelson kan de bal niet met de borst controleren. Kaur geeft de bal voor. Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Arana passt de bal met de wreef. Stříbrný probeert naar een medespeler te passen. Terpstra is nu in balbezit. Terpstra geeft de bal voor. Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - FC Argeş Piteşti 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 58%, FC Argeş Piteşti 42%.
MoReS FC - FC Argeş Piteşti 1:3