Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roxana.reddog Efraim
dinamo2 Tactiek Training
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 33.1
adequate Schieten weak
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


17e minuut.
Angkulawattanachai passt de bal zonder na te denken. Buscan is nu in balbezit. Buscan passt de bal zonder na te denken. Kiekens rent richting de bal. Kiekens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Fernandès met een sublieme pass. Buscan rent richting de bal. Rusin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusin krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki speelt de bal door. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... Poparda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Efraim 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 59%, Efraim 41%.
roxana.reddog - Efraim 0:1

54e minuut.
Baudracco speelt de bal door. Oprean speelt de bal door. Oraşan is nu in balbezit. Buscan onderschept slim de pass. Buscan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Poparda met een sublieme pass. Fernandès kopt de bal weg. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Buscan geeft de bal voor. Kiekens springt en kopt de bal. Poparda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 59%, Efraim 41%.
roxana.reddog - Efraim 0:1