Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava BUCOVINA FC
4d3m-ionu Tactiek defend
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
44.1 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Inworp. Blomfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Chiai rent richting de bal. Chiai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Raić rent richting de bal. Kielonek onderschept slim de pass. Kielonek passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - BUCOVINA FC 0:1

17e minuut.
Chiai probeert naar een medespeler te passen. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov is nu in balbezit. Zarov geeft de bal voor. Kitzinger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson speelt de bal door. Arano rent richting de bal. Arano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - BUCOVINA FC 0:2

40e minuut.
Blomfield passt de bal in één keer door. Chiai geeft de bal voor. Klungelig pakt Kazimierczak de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Berghmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - BUCOVINA FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 59%, BUCOVINA FC 41%.
F. C. Foresta Suceava - BUCOVINA FC 0:3

51e minuut.
Berghmans met een harde bal richting middenveld. Chiai heeft problemen om de bal te vangen. Cernea speelt de bal door. Kitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Rambert geeft een lange en hoge pass. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea geeft een lange en hoge pass. Zarov is nu in balbezit. Zarov schiet op doel. Baoguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kossowski met een sublieme pass. Blomfield is nu in balbezit. Cernea begaat een overtreding. Cernea krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cernea speelt de bal door. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk probeert naar een medespeler te passen. Kitzinger rent richting de bal. Kitzinger schiet op doel. Baoguo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marciszewski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Blomfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Blomfield speelt de bal door. Arano is nu in balbezit. Arano draait met de bal, schiet en ... Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - BUCOVINA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 47%, BUCOVINA FC 53%.
F. C. Foresta Suceava - BUCOVINA FC 0:4