Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCOVINA FC F. C. Foresta Suceava
defend Tactiek 4d3m-ionu
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 46.4
excellent Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


20e minuut.
Král is nu in balbezit. Král met een sublieme pass. Raić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano onderschept slim de pass. Arano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Chiai de bal. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski passt de bal met de wreef. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov haalt uit met een fantastische trap. Chyła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - F. C. Foresta Suceava 0:1

33e minuut.
Larsson rent richting de bal. Larsson geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Berghmans werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Král heeft problemen om de bal te vangen. Král met een sublieme pass. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano haalt uit met een fantastische trap. Berghmans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUCOVINA FC - F. C. Foresta Suceava 1:1

40e minuut.
Kossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kossowski geeft de bal voor. Soto kopt de bal weg. Arano rent richting de bal. Arano schiet op doel. Berghmans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 49%, F. C. Foresta Suceava 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BUCOVINA FC - F. C. Foresta Suceava 1:1

50e minuut.
Larsson rent richting de bal. Larsson geeft een hoge lob. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - F. C. Foresta Suceava 2:1

57e minuut.
Larsson probeert naar een medespeler te passen. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto draait met de bal, schiet en ... Kazimierczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - F. C. Foresta Suceava 3:1

61e minuut.
Rózsa passt de bal in één keer door. Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron begaat een overtreding. Miron krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Kielonek de bal. Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Larsson de bal. Larsson geeft een lange en hoge pass. Arano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Miron passt de bal zonder na te denken. Arano is nu in balbezit. Vintilă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vintilă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Larsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larsson probeert naar een medespeler te passen. Arano rent richting de bal. Arano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marciszewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitzinger komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kielonek met een snelle inworp. Larsson geeft een hoge lob. Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - F. C. Foresta Suceava 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 39%, F. C. Foresta Suceava 61%.
BUCOVINA FC - F. C. Foresta Suceava 4:1