Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCV48 amc team
532 Tactiek real2
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 42.7
slecht Schieten formidabel
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


7e minuut.
Jęczmionka passt de bal zonder na te denken. Casiraghi is nu in balbezit. Casiraghi geeft de bal voor. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jęczmionka zal de hoekschop nemen. Dragović is nu in balbezit. Dragović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - amc team 0:1

9e minuut.
Kara rent richting de bal. Kara geeft een hoge lob. Jęczmionka kopt de bal weg. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - amc team 0:2

22e minuut.
Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka onderschept slim de pass. Jęczmionka probeert naar een medespeler te passen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović haalt uit met een fantastische trap. Złomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jęczmionka probeert naar een medespeler te passen. Casiraghi rent richting de bal. Casiraghi geeft een lange en hoge pass. Dragović rent richting de bal. Dragović haalt uit met een fantastische trap. Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mellár geeft een lange en hoge pass. Pacot kopt de bal weg. Dragović is nu in balbezit. Dragović draait met de bal, schiet en ... Złomek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Jęczmionka onderschept slim de pass. Jęczmionka passt de bal in één keer door. Dragović rent richting de bal. Dragović draait met de bal, schiet en ... Złomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Dragović heeft problemen om de bal te vangen. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka passt de bal zonder na te denken. Dragović rent richting de bal. Dragović haalt uit met een fantastische trap. Złomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 72%, amc team 28%.
UCV48 - amc team 0:2

48e minuut.
Lekov passt de bal met de wreef. Becker met een sublieme pass. Fencl probeert naar een medespeler te passen. Dragović rent richting de bal. Dragović haalt uit met een fantastische trap. Złomek bokst de bal weg.

52e minuut.
Casiraghi neemt vlug de vrije trap. Dragović kopt de bal weg. Dragović rent richting de bal. Dragović haalt uit met een fantastische trap. Złomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - amc team 0:3

53e minuut.
Chmielewski speelt de bal door. Frej rent richting de bal. Dragović rent richting de bal. Dragović schiet op doel. Złomek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - amc team 0:4

54e minuut.
Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski passt de bal met de wreef. Daar is Frej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Barčák met een harde bal richting middenveld. Pacot kopt de bal weg. Klungelig pakt Mellár de bal. Dragović rent richting de bal. Dragović draait met de bal, schiet en ... Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Waerlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złomek bokst de bal weg. Dragović rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fencl ... Strafschop! Dragović raakt geblesseerd tijdens het duel. Dragović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Złomek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - amc team 0:5

68e minuut.
Jęczmionka kopt de bal weg. Fencl rent richting de bal. Dragović verovert de bal door een tackle van achteren. Dragović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - amc team 0:6

72e minuut.
Złomek trapt de bal weg van het doel. Jęczmionka kopt de bal weg. Szypowski heeft problemen om de bal te vangen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović schiet op doel. Złomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Fencl is nu in balbezit. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka geeft een hoge lob. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 69%, amc team 31%.
UCV48 - amc team 0:6