Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: laseminte
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10580
MoReS FC Efraim
bailando Tactiek Training
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 42.7
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Fernandès probeert naar een medespeler te passen. Stříbrný probeert naar een medespeler te passen. Vicente is nu in balbezit. Sudati verovert de bal door een tackle van achteren. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Efraim 0:1

16e minuut.
Barisevičius is nu in balbezit. Barisevičius geeft een hoge lob. Daar is Plizga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello draait met de bal, schiet en ... Matera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ottonello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottonello geeft de bal voor. Nguyên Phong krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tijanić geeft een lange en hoge pass. Barisevičius kopt de bal weg. Wojtaszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Nguyên Phong de bal. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Angkulawattanachai verovert de bal door een tackle van achteren. Angkulawattanachai passt de bal in één keer door. Buscan geeft een lange en hoge pass. Sudati is nu in balbezit. Sudati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Plizga onderschept slim de pass. Plizga geeft een hoge lob. Inworp. Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottonello geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan passt de bal met de wreef. Sudati is nu in balbezit. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 45%, Efraim 55%.
MoReS FC - Efraim 0:1

51e minuut.
Chişcanu met de inworp. Angkulawattanachai met een sublieme pass. Sudati rent richting de bal. Sudati schiet op doel. Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Efraim 0:2

54e minuut.
Ottonello is nu in balbezit. Ottonello geeft een hoge lob. Daar is Nguyên Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Matera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Efraim 1:2

60e minuut.
Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fernandès zijn tegenspeler op de grond. Nguyên Phong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ottonello met een snel genomen vrije trap. Nguyên Phong krijgt zijn hoofd ertegen. Matera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Nguyên Phong is nu in balbezit. Nelson speelt de bal door. Ottonello rent richting de bal. Ottonello draait met de bal, schiet en ... Roselló probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gabrian neemt de hoekschop. Nguyên Phong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Roselló geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gabrian met een snelle inworp. Ottonello is nu in balbezit. Ottonello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plizga. Gabrian raakt geblesseerd tijdens het duel. Ottonello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nguyên Phong heeft problemen om de bal te vangen. Nguyên Phong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tijanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojtaszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nguyên Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nguyên Phong probeert de bal aan de voet te houden. Ottonello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roselló. Roselló krijgt een gele kaart. Ottonello raakt geblesseerd tijdens het duel. Ottonello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nguyên Phong krijgt zijn hoofd ertegen. Matera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 47%, Efraim 53%.
MoReS FC - Efraim 1:2