Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roxana.reddog FC Argeş Piteşti
dinamo2 Tactiek 1att
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 46.1
adequate Schieten weak
adequate Passen good
very good Verdedigen good


23e minuut.
Arana kan de bal niet met de borst controleren. Arana geeft de bal voor. Lins heeft problemen om de bal te vangen. Gioga rent richting de bal. Arana onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Immersi heeft problemen om de bal te vangen. Shaokang rent richting de bal. Immersi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Immersi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rusin verovert de bal door een tackle van achteren. Rusin met een sublieme pass. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 72%, FC Argeş Piteşti 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roxana.reddog - FC Argeş Piteşti 0:0

48e minuut.
Serwy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemnaru met een snelle inworp. Oprean is nu in balbezit. Oprean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lemnaru rent richting de bal. Shaokang is nu in balbezit. Shaokang passt de bal zonder na te denken. Terpstra rent richting de bal. Terpstra passt de bal met de wreef. Poparda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski geeft de bal voor. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins onderschept slim de pass. Lins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - FC Argeş Piteşti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 64%, FC Argeş Piteşti 36%.
roxana.reddog - FC Argeş Piteşti 0:1