Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava amc team
4d3m-ionu Tactiek real2
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.7 gemiddelde waardering 42.2
good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


20e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović verovert de bal door een tackle van achteren. Dragović haalt uit met een fantastische trap. Berghmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu geeft de bal voor. Kossowski heeft problemen om de bal te vangen. Dragović is nu in balbezit. Dragović draait met de bal, schiet en ... Berghmans bokst de bal weg.

44e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Cernea geeft een lange en hoge pass. Zarov rent richting de bal. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski schiet op doel. Defendenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 42%, amc team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Foresta Suceava - amc team 0:0

48e minuut.
Jęczmionka geeft een lange en hoge pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović onderschept slim de pass. Dragović draait met de bal, schiet en ... Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - amc team 0:1

60e minuut.
Kazimierczak is nu in balbezit. Jęczmionka verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczmionka met een sublieme pass. Dragović rent richting de bal. Dragović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kossowski kopt de bal weg. Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu geeft een hoge lob. Dragović is nu in balbezit. Dragović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Defendenti met een sublieme pass. Raić heeft problemen om de bal te vangen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak is nu in balbezit. Dragović onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Kitzinger komt het veld opgelopen.

80e minuut.
de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski passt de bal zonder na te denken. Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 48%, amc team 52%.
F. C. Foresta Suceava - amc team 0:1