Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCOVINA FC UCV48
defend Tactiek 532
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 27.3
very good Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen weak


7e minuut.
Frej rent richting de bal. Larsson onderschept slim de pass. Larsson met een sublieme pass. Maciąg heeft problemen om de bal te vangen. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Paal!

9e minuut.
Szypowski geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Dubourg. Goede buitenspelval van de verdediging. Pardo neemt vlug de vrije trap. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Arano rent richting de bal. Szypowski onderschept slim de pass. Larsson geeft de bal voor. Szypowski probeert de bal aan de voet te houden. Soto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson geeft de bal voor. Blomfield kopt de bal weg. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto draait met de bal, schiet en ... Złomek bokst de bal weg.

17e minuut.
Dubourg met de inworp. Becker is nu in balbezit. Becker probeert naar een medespeler te passen. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kielonek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Blomfield de bal. Blomfield probeert naar een medespeler te passen. Kielonek rent richting de bal. Kielonek schiet op doel. Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Fencl probeert de bal met de borst te controleren. Soto rent richting de bal. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano schiet op doel. Złomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 1:0

29e minuut.
Larsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soto de bal. Mellár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soto raakt geblesseerd tijdens het duel. Soto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Larsson verovert de bal door een tackle van achteren. Larsson speelt de bal door. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 2:0

33e minuut.
Chmielewski met een sublieme pass. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soto. Soto krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Frej de bal onder controle te krijgen. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek geeft een hoge lob. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Klungelig pakt Fencl de bal. Szypowski is nu in balbezit. Kielonek verovert de bal door een tackle van achteren. Arano rent richting de bal. Arano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Larsson rent richting de bal. Larsson met een sublieme pass. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek geeft een hoge lob. Złomek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 3:0

41e minuut.
Maciąg speelt de bal door. Larsson probeert naar een medespeler te passen. Arano is nu in balbezit. Arano schiet op doel. Złomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Blomfield geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Waerlop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 28%, UCV48 72%.
BUCOVINA FC - UCV48 4:0

46e minuut.
Murauer komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Blomfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Blomfield geeft een hoge lob. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal met de wreef. Kielonek rent richting de bal. Kielonek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fencl de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Larsson zal de hoekschop nemen. Soto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Waerlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek onderschept slim de pass. Kielonek passt de bal zonder na te denken. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Chiai is nu in balbezit. Chiai geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Złomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 5:0

57e minuut.
Biamonte kopt de bal weg. Arano controleert de bal met de borst. Arano passt de bal met de wreef. Kielonek rent richting de bal. Kielonek haalt uit met een fantastische trap. Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek draait met de bal, schiet en ... Złomek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 6:0

59e minuut.
Klungelig pakt Larsson de bal. Larsson geeft een lange en hoge pass. Waerlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano onderschept slim de pass. Arano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Blomfield rent richting de bal. Blomfield passt de bal zonder na te denken. Daar is Barčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blomfield verovert de bal door een tackle van achteren. Blomfield geeft de bal voor. Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Soto de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 7:0

65e minuut.
Blomfield geeft een hoge lob. Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal in één keer door. Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Chmielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rambert de bal. Rambert geeft een lange en hoge pass. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Złomek niet meer kan verder spelen. Monghi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Biamonte met een sublieme pass. Chmielewski rent richting de bal. Biamonte maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Biamonte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Biamonte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chmielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmielewski wilt de vrije trap nemen. Murauer bokst de bal weg.

75e minuut.
Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiai geeft de bal voor. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arano geeft de bal voor. Monghi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Rambert is nu in balbezit. Becker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rambert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiai met een snel genomen vrije trap. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 8:0

89e minuut.
Larsson passt de bal in één keer door. Kielonek met een sublieme pass. Blomfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Blomfield draait met de bal, schiet en ... Monghi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - UCV48 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 23%, UCV48 77%.
BUCOVINA FC - UCV48 9:0