Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCV48 BUCOVINA FC
532 Tactiek defend
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
28.2 gemiddelde waardering 53.2
weak Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen very good


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blomfield met een snelle inworp. Kielonek rent richting de bal. Kielonek geeft een hoge lob. Maciąg kopt de bal weg. Świężawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waerlop heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - BUCOVINA FC 0:1

14e minuut.
Maciąg rent richting de bal. Maciąg geeft de bal voor. Waerlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano onderschept slim de pass. Arano schiet op doel. Świężawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Král neemt de hoekschop. Szypowski heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

21e minuut.
Král geeft een lange en hoge pass. Waerlop kan de bal niet met de borst controleren. Blomfield is nu in balbezit. Blomfield draait met de bal, schiet en ... Waerlop probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Becker is nu in balbezit. Chiai verovert de bal door een tackle van achteren. Chiai probeert naar een medespeler te passen. Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Świężawski met een harde bal richting middenveld. Chiai rent richting de bal. Chiai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peppas de bal. Peppas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kruse Bøggild komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 69%, BUCOVINA FC 31%.
UCV48 - BUCOVINA FC 0:1

50e minuut.
Král rent richting de bal. Král passt de bal in één keer door. Kielonek rent richting de bal. Kielonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - BUCOVINA FC 0:2

54e minuut.
Chiai rent richting de bal. Chiai passt de bal in één keer door. Mellár verovert de bal door een tackle van achteren. Peppas is nu in balbezit. Peppas draait met de bal, schiet en ... Świężawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král passt de bal in één keer door. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek geeft de bal voor. Blomfield geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Waerlop is nu in balbezit. Arano verovert de bal door een tackle van achteren. Arano schiet op doel. Świężawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blomfield met de inworp. Kielonek heeft problemen om de bal te vangen. Kielonek geeft de bal voor. Arano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świężawski bokst de bal weg. Peppas is nu in balbezit. Peppas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - BUCOVINA FC 0:3

72e minuut.
Král is nu in balbezit. Král probeert naar een medespeler te passen. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek passt de bal met de wreef. Waerlop is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chiai passt de bal in één keer door. Daar is Lekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Peppas rent richting de bal. Peppas schiet op doel. Świężawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Lekov rent richting de bal. Kielonek verovert de bal door een tackle van achteren. Kielonek met een sublieme pass. Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Świężawski bokst de bal weg. Peppas is nu in balbezit. Peppas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - BUCOVINA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 73%, BUCOVINA FC 27%.
UCV48 - BUCOVINA FC 0:4