Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Buzau Übermacht
BauBau Tactiek angebot
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.6 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Dobrotă rent richting de bal. Kurbjuweit is nu in balbezit. Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă geeft de bal voor. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cristea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Barrie is nu in balbezit. Barrie passt de bal met de wreef. Sullo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sullo zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bazá rent richting de bal. Bazá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Übermacht 0:1

45e minuut.
Sullo geeft de bal voor. Marina springt en kopt de bal. Daar is Ichim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazá schiet op doel. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Übermacht 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 46%, Übermacht 54%.
Kara Buzau - Übermacht 0:2

51e minuut.
Daar is Sullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sullo geeft de bal voor. Bazá kopt de bal weg. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bazá is nu in balbezit. Bazá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan geeft de bal voor. Bazá kopt de bal weg. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Bălănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Scarlat met een snelle inworp. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck geeft de bal voor. Marina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bazá is nu in balbezit. Bazá draait met de bal, schiet en ... Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Übermacht 0:3

73e minuut.
Scarlat passt de bal in één keer door. Rujoiu onderschept slim de pass. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Petrucio geeft de bal voor. Piszczykiewicz rent richting de bal. Piszczykiewicz geeft een hoge lob. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazá draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Barrie de bal. Barrie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marina de bal. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Übermacht 0:4

88e minuut.
Cifra is nu in balbezit. Cifra geeft de bal voor. Rujoiu kopt de bal weg. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 37%, Übermacht 63%.
Kara Buzau - Übermacht 0:4