Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Übermacht Kara Buzau
angebot Tactiek BauBau
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een hoge lob. Daar is Tremonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaske rent richting de bal. Jaske draait met de bal, schiet en ... Bălănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Marina kopt de bal weg. Jaske rent richting de bal. Jaske schiet op doel. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Tremonti geeft een hoge lob. Inworp. Scarlat met een snelle inworp. Barrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Scarlat speelt de bal door. Wajda is nu in balbezit. Wajda speelt de bal door. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremonti verovert de bal door een tackle van achteren. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske schiet op doel. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Kara Buzau 1:0

35e minuut.
Miúra met een sublieme pass. Frontzeck probeert naar een medespeler te passen. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Kara Buzau 2:0

39e minuut.
Iwanecki met een sublieme pass. Miúra speelt de bal door. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Kara Buzau 2:1

45e minuut.
Buitenspel voor Wyhowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Turnić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 53%, Kara Buzau 47%.
Übermacht - Kara Buzau 2:1

47e minuut.
Wajda onderschept slim de pass. Wajda geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Cristea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Übermacht - Kara Buzau 2:2

49e minuut.
Piszczykiewicz geeft een hoge lob. Marina rent richting de bal. Jaske is nu in balbezit. Jaske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Kara Buzau 3:2

55e minuut.
Frontzeck kopt de bal weg. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbjuweit geeft een hoge lob. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ... Bălănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ... Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Bercea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miúra geeft een lange en hoge pass. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă passt de bal met de wreef. Mitran geeft de bal voor. Miúra rent richting de bal. Miúra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Übermacht - Kara Buzau 3:3

68e minuut.
Kurbjuweit bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbjuweit geeft de bal voor. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra onderschept slim de pass. Cifra geeft een lange en hoge pass. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wajda met een sublieme pass. Kurbjuweit is nu in balbezit. Kurbjuweit geeft een hoge lob. Jaske rent richting de bal. Jaske draait met de bal, schiet en ... Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Frontzeck speelt de bal door. Barrie speelt de bal door. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske schiet op doel. Catalan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scarlat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marina maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Kara Buzau 4:3

85e minuut.
Barrie met een sublieme pass. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat geeft de bal voor. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 40%, Kara Buzau 60%.
Übermacht - Kara Buzau 4:3