Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
Chelsea Tactiek fare e 2
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen solid


8e minuut.
López Duque passt de bal in één keer door. Ciurea rent richting de bal. Polok rent richting de bal. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Solt geeft een lange en hoge pass. Alageyik rent richting de bal. Coupé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coupé krijgt een gele kaart. Alageyik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alageyik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ibričić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Ibričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fischer. Fischer krijgt een gele kaart.

21e minuut.
López Duque geeft een lange en hoge pass. Ciurea kopt de bal weg. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Villablanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

23e minuut.
Ciurea met een sublieme pass. Haqverdiyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejan. Haqverdiyev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciurea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Villablanca bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Martín Delgado de bal. Fischer rent richting de bal. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Haqverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Haqverdiyev met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 50%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 50%.
CHELSEA_1905 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

46e minuut.
Del Curto komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen. Gogoncea komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Fischer probeert naar een medespeler te passen. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Espada passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Tumanyan kopt de bal weg. Martín Delgado speelt de bal door. Klungelig pakt Espada de bal. Espada geeft een lange en hoge pass. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres met een sublieme pass. Argurio verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2

79e minuut.
Martín Delgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wnuk komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer geeft de bal voor. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een lange en hoge pass. Haqverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 57%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 43%.
CHELSEA_1905 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2