Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.31 [del]
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 38494
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA CHELSEA_1905
turbat Tactiek Chelsea
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
61.8 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Milanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejan is nu in balbezit. Milanov onderschept slim de pass. Milanov geeft een hoge lob. Haqverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Villablanca bokst de bal weg.

3e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polok. Ciurea raakt geblesseerd tijdens het duel. Milanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciurea springt en kopt de bal. Villablanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CHELSEA_1905 1:0

18e minuut.
Palamiotis geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Alageyik. Goede buitenspelval van de verdediging. Coupé maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Espada kopt de bal weg. Milanov geeft een hoge lob. Villablanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciurea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CHELSEA_1905 2:0

26e minuut.
Inguanez verovert de bal door een tackle van achteren. Inguanez passt de bal met de wreef. Espada rent richting de bal. Espada geeft de bal voor. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ciurea passt de bal zonder na te denken. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal in één keer door. Milanov geeft een lange en hoge pass. Haqverdiyev krijgt zijn hoofd ertegen. Villablanca bokst de bal weg.

35e minuut.
López Duque kopt de bal weg. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejan. Bejan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Milanov geeft een hoge lob. Haqverdiyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CHELSEA_1905 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 35%, CHELSEA_1905 65%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CHELSEA_1905 3:0

46e minuut.
Castor komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan onderschept slim de pass. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Milanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciurea de bal. Palamiotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palamiotis krijgt een gele kaart. Ciurea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Milanov passt de bal met de wreef. López Duque met een sublieme pass. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Villablanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CHELSEA_1905 4:0

63e minuut.
Milanov met een sublieme pass. López Duque rent richting de bal. López Duque passt de bal met de wreef. Milanov rent richting de bal. Milanov geeft een hoge lob. Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Fischer speelt de bal door. Alageyik rent richting de bal. Martín Delgado maakt een afschuwelijke overtreding. Martín Delgado krijgt een gele kaart. Alageyik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fischer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inguanez verovert de bal door een tackle van achteren. Inguanez passt de bal in één keer door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een lange en hoge pass. Haqverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CHELSEA_1905 5:0

88e minuut.
Inworp. Espada met de inworp. Milanov rent richting de bal. Milanov geeft een lange en hoge pass. Haqverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 35%, CHELSEA_1905 65%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CHELSEA_1905 5:0