Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juve magica Corona Hunedoara
451 Tactiek tetau
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Gorgiladze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ioaniţescu met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel. Fijołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Corona Hunedoara 0:1

5e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski passt de bal met de wreef. Nenem Prancha heeft problemen om de bal te vangen. Pache rent richting de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Humala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pache springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortelmans onderschept slim de pass. Mortelmans met een sublieme pass. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Corona Hunedoara 0:2

16e minuut.
Mortelmans heeft problemen om de bal te vangen. Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Humala probeert naar een medespeler te passen. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel. Fijołek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gorgiladze met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik rent richting de bal. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache haalt uit met een fantastische trap. Fijołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Humala zal de hoekschop nemen. Pache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 72%, Corona Hunedoara 28%.
juve magica - Corona Hunedoara 0:2

46e minuut.
Bugała komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Polaczek onderschept slim de pass. Polaczek geeft de bal voor. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Bugała draait met de bal, schiet en ... Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Polaczek geeft een lange en hoge pass. Gromczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała rent richting de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ... Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mortelmans passt de bal zonder na te denken. Humala is nu in balbezit. Humala met een sublieme pass. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Estruch verovert de bal door een tackle van achteren. Estruch geeft de bal voor. Poço bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała verovert de bal door een tackle van achteren. Bugała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Roncolho met een sublieme pass. Estruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch geeft een hoge lob. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ... Fijołek bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Humala met een snelle inworp. Mortelmans geeft de bal voor. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mortelmans kopt de bal weg. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Gromczak rent richting de bal. Bugała verovert de bal door een tackle van achteren. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Fijołek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 62%, Corona Hunedoara 38%.
juve magica - Corona Hunedoara 0:2