Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara juve magica
tetau Tactiek 451
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen average


3e minuut.
Mortelmans speelt de bal door. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Pache rent richting de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze passt de bal zonder na te denken. Mortelmans is nu in balbezit. Mortelmans geeft een lange en hoge pass. Pache maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nenem Prancha met een snelle inworp. Afera is nu in balbezit. Afera geeft een hoge lob. Velciu krijgt zijn hoofd ertegen. Inti bokst de bal weg.

10e minuut.
Petroni kopt de bal weg. Maguinho probeert de bal met de borst te controleren. Wersaczewski onderschept slim de pass. Wersaczewski schiet op doel. Inti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - juve magica 0:1

12e minuut.
Mortelmans rent richting de bal. Mortelmans passt de bal in één keer door. Kuris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pache de bal. Pache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Afera onderschept slim de pass. Afera heeft problemen om de bal te vangen. Afera passt de bal met de wreef. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Nenem Prancha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nenem Prancha geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maguinho de bal onder controle te krijgen. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maguinho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mešter met een snelle inworp. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski schiet op doel. Inti bokst de bal weg. Daar is Ergezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - juve magica 0:2

32e minuut.
Stadnik passt de bal in één keer door. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pache de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. Fijołek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - juve magica 1:2

37e minuut.
Afera geeft een hoge lob. Wersaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Wersaczewski met een sublieme pass. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kuris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuris passt de bal in één keer door. Poço is nu in balbezit. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 40%, juve magica 60%.
Corona Hunedoara - juve magica 1:2

46e minuut.
Žarkov komt het veld opgelopen. Erdemoğlu komt het veld opgelopen. Bugała komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Erdemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Žarkov speelt de bal door. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poço de bal onder controle te krijgen. Fijołek bokst de bal weg.

53e minuut.
Kuris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

59e minuut.
Coccella rent richting de bal. Coccella passt de bal met de wreef. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Roncolho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - juve magica 1:3

70e minuut.
Ioaniţescu neemt vlug de vrije trap. Bugała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gromczak. Gromczak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter passt de bal met de wreef. Daar is Wersaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wersaczewski geeft een hoge lob. Velciu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Humala speelt de bal door. Bugała rent richting de bal. Gromczak rent richting de bal. Bugała onderschept slim de pass. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 45%, juve magica 55%.
Corona Hunedoara - juve magica 1:3