Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Poiana Tonea Steaua Bucuresti fan club
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gołota speelt de bal door. Houra rent richting de bal. Daar is Tomazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomazzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Luchian is nu in balbezit. Pascalin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luchian raakt geblesseerd tijdens het duel. Manole zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu draait met de bal, schiet en ... Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Steaua Bucuresti fan club 0:1

15e minuut.
Luchian is nu in balbezit. Jilavu rent richting de bal. Jilavu schiet op doel. Căliman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Steaua Bucuresti fan club 0:2

20e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin probeert naar een medespeler te passen. Houra is nu in balbezit. Houra draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Steaua Bucuresti fan club 1:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cramorossa met een snelle inworp. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar passt de bal in één keer door. Pascalin geeft een lange en hoge pass. Ozera bokst de bal weg. Houra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Poiana Tonea - Steaua Bucuresti fan club 2:2

33e minuut.
Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe rent richting de bal. Vulpe passt de bal in één keer door. Houra rent richting de bal. Houra haalt uit met een fantastische trap. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Muntenuş geeft de bal voor. Cramorossa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Breahna de bal onder controle te krijgen. Houra is nu in balbezit. Houra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Houra bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Houra is nu in balbezit. Houra draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Steaua Bucuresti fan club 3:2

43e minuut.
Mergiu kopt de bal weg. Luchian met een sublieme pass. Drăgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 36%, Steaua Bucuresti fan club 64%.
CS Poiana Tonea - Steaua Bucuresti fan club 3:2

67e minuut.
Klungelig pakt Breahna de bal. Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomazzi probeert naar een medespeler te passen. Houra rent richting de bal. Houra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Truşcă komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rus komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cramorossa probeert naar een medespeler te passen. Rus is nu in balbezit. Manole is nu in balbezit. Cramorossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramorossa geeft de bal voor. Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vulpe krijgt een gele kaart. Breahna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Pascalin onderschept slim de pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Houra bereikt de bal nog maar net als eerste. Houra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Steaua Bucuresti fan club 4:2

82e minuut.
Şipoş geeft een lange en hoge pass. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Houra bereikt de bal nog maar net als eerste. Houra schiet op doel. Rus probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pascalin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anton de bal. Houra bereikt de bal nog maar net als eerste. Houra draait met de bal, schiet en ... Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 37%, Steaua Bucuresti fan club 63%.
CS Poiana Tonea - Steaua Bucuresti fan club 4:2