Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.31 [del]
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25669
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA Übermacht
fare e 2 Tactiek angebot
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Dragon geeft een hoge lob. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Marina passt de bal zonder na te denken. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Übermacht 0:1

6e minuut.
Coupé geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat met de inworp. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck geeft een hoge lob. Ibričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Übermacht 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Espada de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deteşan. Espada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Espada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciuchiţă is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă passt de bal met de wreef. Milanov geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Übermacht 1:2

41e minuut.
Dováděl onderschept slim de pass. Barrie is nu in balbezit. Barrie passt de bal met de wreef. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 62%, Übermacht 38%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Übermacht 1:2

51e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada passt de bal in één keer door. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev geeft een lange en hoge pass. Ciurea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Übermacht 2:2

55e minuut.
Ibričić met een harde bal richting middenveld. Haqverdiyev speelt de bal door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een lange en hoge pass. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ciuchiţă kopt de bal weg. Piszczykiewicz rent richting de bal. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Haqverdiyev schiet op doel. Cristea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Inworp. Jaske komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Torres met een snelle inworp. Sullo geeft een hoge lob. Dragon probeert de bal aan de voet te houden. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ... Ibričić bokst de bal weg. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Übermacht 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 59%, Übermacht 41%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Übermacht 2:3