Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Übermacht F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
angebot Tactiek turbat
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
51.9 gemiddelde waardering 61.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Haqverdiyev rent richting de bal. Ciurea rent richting de bal. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Cristea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

12e minuut.
Fleites kopt de bal weg. Martín Delgado onderschept slim de pass. Scarlat met een sublieme pass. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ... Ibričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Übermacht - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:1

27e minuut.
Milanov rent richting de bal. Milanov passt de bal zonder na te denken. Espada rent richting de bal. Espada geeft de bal voor. Haqverdiyev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. López Duque probeert naar een medespeler te passen. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Cristea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Milanov speelt de bal door. Ciurea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piszczykiewicz. Ciurea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Espada neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Deteşan rent richting de bal. Milanov onderschept slim de pass. Espada met een sublieme pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buitenspel voor Ciurea. Goede buitenspelval van de verdediging. Mărgăritescu komt het veld opgelopen. Turnić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 51%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Übermacht - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:1

49e minuut.
Deteşan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inguanez speelt de bal door. Espada rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espada neemt de hoekschop. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inguanez is nu in balbezit. Mărgăritescu is nu in balbezit. Inguanez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mărgăritescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fleites wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inguanez probeert naar een medespeler te passen. Espada rent richting de bal. Deteşan maakt een afschuwelijke overtreding. Deteşan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mărgăritescu passt de bal in één keer door. Turnić is nu in balbezit. Dragon begaat een overtreding. Turnić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bazá komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 51%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Übermacht - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:1