Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 Kara Buzau
Chelsea Tactiek BauBau
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Argurio kopt de bal weg. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bejan zijn tegenspeler op de grond. Bejan krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Wajda rent richting de bal. Iwanecki speelt de bal door. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Palamiotis speelt de bal door. Fischer is nu in balbezit. Fischer passt de bal in één keer door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Bejan de bal. Stamatoiu is nu in balbezit. Argurio rent richting de bal. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Villablanca bokst de bal weg.

18e minuut.
Rujoiu geeft de bal voor. Stamatoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Miúra de bal. Miúra geeft een hoge lob. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Kara Buzau 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Dobrotă de bal. Bejan is nu in balbezit. Bejan geeft een lange en hoge pass. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Villablanca trapt de bal weg van het doel. Wajda kopt de bal weg. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Villablanca trapt de bal weg van het doel. Solt kopt de bal weg. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremonti geeft een hoge lob. Bejan kopt de bal weg. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 59%, Kara Buzau 41%.
CHELSEA_1905 - Kara Buzau 0:1

46e minuut.
Del Curto komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen. Gogoncea komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mitran haalt uit met een fantastische trap. Palamiotis probeert de bal aan de voet te houden. Fischer speelt de bal door. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Wajda passt de bal zonder na te denken. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejan. Bejan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Miúra passt de bal zonder na te denken. Mitran rent richting de bal. Mitran passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Del Curto onderschept slim de pass. Del Curto met een sublieme pass. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dobrotă geeft een lange en hoge pass. Mitran kopt de bal weg. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu probeert de bal met de borst te controleren. Stamatoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Mitran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miúra rent richting de bal. Miúra geeft de bal voor. Stamatoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mitran met een snelle inworp. Miúra geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Villablanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Kara Buzau 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 74%, Kara Buzau 26%.
CHELSEA_1905 - Kara Buzau 0:2