Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Buzau CHELSEA_1905
BauBau Tactiek Chelsea
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.9 gemiddelde waardering 49.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


14e minuut.
Iwanecki met een sublieme pass. Argurio rent richting de bal. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Villablanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CHELSEA_1905 1:0

20e minuut.
Tremonti rent richting de bal. Tremonti geeft een hoge lob. Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft de bal voor. Alageyik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran passt de bal met de wreef. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel. Villablanca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Dobrotă probeert de bal aan de voet te houden. Bejan is nu in balbezit. Del Curto speelt de bal door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kara Buzau - CHELSEA_1905 1:1

35e minuut.
Fischer met een snelle inworp. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto passt de bal zonder na te denken. Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Łukawski met de inworp. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto geeft een hoge lob. Fischer geeft de bal voor. Tumanyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CHELSEA_1905 1:2

39e minuut.
Del Curto is nu in balbezit. Del Curto passt de bal met de wreef. Fischer speelt de bal door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 37%, CHELSEA_1905 63%.
Kara Buzau - CHELSEA_1905 1:2

46e minuut.
Gogoncea komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Miúra rent richting de bal. Miúra geeft de bal voor. Argurio bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Miúra geeft een lange en hoge pass. Villablanca speelt de bal door. Fischer kopt de bal weg. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Catalan de bal onder controle te krijgen. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik passt de bal in één keer door. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Łukawski kopt de bal weg. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda begaat een overtreding. Tumanyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tumanyan kan niet meer verder spelen. Rostás komt het veld opgelopen. Fischer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miúra rent richting de bal. Miúra geeft een lange en hoge pass. Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mitran met de inworp. Dobrotă controleert de bal met de borst. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Mitran met een snelle inworp. Klungelig pakt Dobrotă de bal. Bejan met een sublieme pass. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CHELSEA_1905 1:3

75e minuut.
Klungelig pakt Miúra de bal. Miúra geeft de bal voor. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel. Villablanca bokst de bal weg.

81e minuut.
Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft een lange en hoge pass. Rostás maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CHELSEA_1905 1:4

88e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu geeft de bal voor. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 50%, CHELSEA_1905 50%.
Kara Buzau - CHELSEA_1905 1:4