Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Bucuresti fan club Corona Hunedoara
Normal Tactiek tetau
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 49.2
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Humala is nu in balbezit. Humala passt de bal in één keer door. Pache is nu in balbezit. Pache draait met de bal, schiet en ... Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:1

7e minuut.
Estruch speelt de bal door. Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mortelmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortelmans passt de bal in één keer door. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze geeft een lange en hoge pass. Pache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ergezer probeert naar een medespeler te passen. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pache de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Estruch passt de bal in één keer door. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala passt de bal in één keer door. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ozera met een harde bal richting middenveld. Estruch kopt de bal weg. Pache is nu in balbezit. Pache heeft problemen om de bal te vangen. Pache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:2

17e minuut.
Erdemoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Humala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humala probeert naar een medespeler te passen. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Petru heeft problemen om de bal te vangen. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel. Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Estruch speelt de bal door. Mortelmans met een sublieme pass. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Humala de bal. Humala geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pache is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Anton ... Strafschop! Pache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pache legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:3

23e minuut.
Gorgiladze geeft de bal voor. Manole probeert de bal met de borst te controleren. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ... Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:4

26e minuut.
Estruch kopt de bal weg. Pache rent richting de bal. Pache speelt de bal door. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Breahna de bal. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ozera niet meer kan verder spelen. Drugă komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gorgiladze passt de bal in één keer door. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel. Petru probeert de bal aan de voet te houden. Drugă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:5

35e minuut.
Amânar speelt de bal door. Mortelmans heeft problemen om de bal te vangen. Mortelmans speelt de bal door. Pache is nu in balbezit. Pache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Humala probeert naar een medespeler te passen. Mortelmans met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap. Drugă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:6

38e minuut.
Humala passt de bal in één keer door. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze speelt de bal door. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mortelmans passt de bal in één keer door. Estruch met een sublieme pass. Pache rent richting de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. Anton probeert de bal aan de voet te houden. Drugă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 84%, Corona Hunedoara 16%.
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:6

46e minuut.
Bugała komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mortelmans is nu in balbezit. Mortelmans met een sublieme pass. Humala is nu in balbezit. Humala geeft een lange en hoge pass. Bugała krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:7

50e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Breahna rent richting de bal. Bugała onderschept slim de pass. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Drugă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:8

55e minuut.
Polaczek kopt de bal weg. Mortelmans met een sublieme pass. Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Estruch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Anton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:9

60e minuut.
Humala is nu in balbezit. Humala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bugała de bal. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:10

62e minuut.
Manole geeft de bal voor. Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel. Drugă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:11

64e minuut.
Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze geeft een lange en hoge pass. Humala is nu in balbezit. Humala haalt uit met een fantastische trap. Drugă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:12

66e minuut.
Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze met een sublieme pass. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ... Drugă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:13

72e minuut.
Humala met een snelle inworp. Mortelmans heeft problemen om de bal te vangen. Mortelmans geeft de bal voor. Bugała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:14

74e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu passt de bal met de wreef. Bugała is nu in balbezit. Bugała haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Mortelmans heeft problemen om de bal te vangen. Mortelmans geeft een hoge lob. Bugała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:15

77e minuut.
Gorgiladze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petru de bal. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:16

78e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Bugała probeert de bal met de borst te controleren. Bugała draait met de bal, schiet en ... Anton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Humala neemt de hoekschop. Bugała rent richting de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ... Drugă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:17

81e minuut.
Humala kopt de bal weg. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala met een sublieme pass. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel. Drugă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:18

82e minuut.
Humala is nu in balbezit. Humala geeft de bal voor. Bugała rent richting de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ... Drugă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:19

86e minuut.
Estruch onderschept slim de pass. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Estruch rent richting de bal. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gorgiladze haalt uit met een fantastische trap. Humala geeft een hoge lob. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel. Drugă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 84%, Corona Hunedoara 16%.
Steaua Bucuresti fan club - Corona Hunedoara 0:20