Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara Steaua Bucuresti fan club
tetau Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 19
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Breahna passt de bal zonder na te denken. Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze geeft een hoge lob. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mortelmans kopt de bal weg. Pache rent richting de bal. Amânar rent richting de bal. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgiladze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mortelmans geeft de bal voor. Pache springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Luchian rent richting de bal. Kuris onderschept slim de pass. Kuris passt de bal in één keer door. Pache heeft problemen om de bal te vangen. Pache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Amânar rent richting de bal. Kuris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pache de bal. Pache schiet op doel. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 1:0

19e minuut.
Daar is Gorgiladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 2:0

20e minuut.
Jilavu passt de bal zonder na te denken. Petru is nu in balbezit. Petru geeft een hoge lob. Pache controleert de bal met de borst. Pache draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 3:0

22e minuut.
Manole rent richting de bal. Manole geeft de bal voor. Daar is Heinze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinze geeft een hoge lob. Pache springt en kopt de bal. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Heinze verovert de bal door een tackle van achteren. Heinze probeert naar een medespeler te passen. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 4:0

26e minuut.
Petru trapt de bal weg. Luchian kopt de bal weg. Anton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pache is nu in balbezit. Pache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Heinze de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luchian. Heinze raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap. Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 5:0

30e minuut.
Gorgiladze met een snelle inworp. Mortelmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortelmans geeft een lange en hoge pass. Pache krijgt zijn hoofd ertegen. Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 6:0

31e minuut.
Jilavu heeft problemen om de bal te vangen. Jilavu passt de bal zonder na te denken. Breahna rent richting de bal. Pache onderschept slim de pass. Pache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kuris passt de bal met de wreef. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze speelt de bal door. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Estruch passt de bal met de wreef. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pache de bal. Pache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gorgiladze de bal. Gorgiladze geeft een lange en hoge pass. Pache krijgt zijn hoofd ertegen. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorgiladze zal de hoekschop nemen. Manole heeft problemen om de bal te vangen. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze rent richting de bal. Heinze schiet op doel. Ozera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 7:0

40e minuut.
Heinze verovert de bal door een tackle van achteren. Heinze passt de bal in één keer door. Mortelmans speelt de bal door. Pache rent richting de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 8:0

42e minuut.
Ergezer speelt de bal door. Heinze is nu in balbezit. Heinze speelt de bal door. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 7%, Steaua Bucuresti fan club 93%.
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 8:0

46e minuut.
Maguinho komt het veld opgelopen. Bugała komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Jilavu passt de bal zonder na te denken. Daar is Breahna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała verovert de bal door een tackle van achteren. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 9:0

52e minuut.
Amânar is nu in balbezit. Heinze rent richting de bal. Heinze passt de bal in één keer door. Bugała is nu in balbezit. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ergezer passt de bal in één keer door. Kuris rent richting de bal. Kuris passt de bal met de wreef. Heinze rent richting de bal. Heinze geeft een lange en hoge pass. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 10:0

58e minuut.
Breahna rent richting de bal. Mortelmans onderschept slim de pass. Mortelmans met een sublieme pass. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ioaniţescu speelt de bal door. Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel. Ozera bokst de bal weg.

65e minuut.
Ergezer speelt de bal door. Heinze rent richting de bal. Heinze passt de bal met de wreef. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Heinze passt de bal met de wreef. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu speelt de bal door. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 11:0

69e minuut.
Kuris bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze is nu in balbezit. Heinze geeft een lange en hoge pass. Bugała rent richting de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 12:0

71e minuut.
Breahna rent richting de bal. Mortelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Mortelmans speelt de bal door. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała schiet op doel. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze passt de bal zonder na te denken. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 13:0

76e minuut.
Heinze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gorgiladze de bal. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Heinze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze draait met de bal, schiet en ... Breahna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Heinze heeft problemen om de bal te vangen. Heinze passt de bal zonder na te denken. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ... Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 14:0

85e minuut.
Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze passt de bal in één keer door. Kuris geeft de bal voor. Bugała is nu in balbezit. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 20%, Steaua Bucuresti fan club 80%.
Corona Hunedoara - Steaua Bucuresti fan club 14:0