Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Poiana Tonea juve magica
352 Tactiek 451
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen average


7e minuut.
Nenem Prancha geeft een hoge lob. Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Velciu onderschept slim de pass. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:1

12e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Coccella is nu in balbezit. Velciu rent richting de bal. Coccella is nu in balbezit. Coccella draait met de bal, schiet en ... Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mešter neemt de hoekschop. Coccella krijgt zijn hoofd ertegen. Căliman onderschept slim de pass. Paal! Velciu krijgt zijn hoofd ertegen. Gnat bokst de bal weg.

14e minuut.
Pascalin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:2

16e minuut.
Tomazzi rent richting de bal. Coccella verovert de bal door een tackle van achteren. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski speelt de bal door. Mešter met een sublieme pass. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Şipoş is nu in balbezit. Şipoş passt de bal met de wreef. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski schiet op doel. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:3

21e minuut.
Wersaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski met een sublieme pass. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:4

23e minuut.
Căliman heeft problemen om de bal te vangen. Căliman geeft een lange en hoge pass. Mešter kopt de bal weg. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Gnat trapt de bal weg. Wersaczewski kopt de bal weg. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:5

28e minuut.
Stadnik probeert naar een medespeler te passen. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera speelt de bal door. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Căliman kopt de bal weg. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:6

31e minuut.
Houra rent richting de bal. Wersaczewski is nu in balbezit. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:7

34e minuut.
Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter geeft een hoge lob. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:8

36e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella verovert de bal door een tackle van achteren. Coccella schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:9

39e minuut.
Velciu met een sublieme pass. Coccella rent richting de bal. Coccella passt de bal met de wreef. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gnat bokst de bal weg.

41e minuut.
Stadnik geeft een hoge lob. Drăgan kopt de bal weg. Stadnik speelt de bal door. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:10

44e minuut.
Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Gołota is nu in balbezit. Velciu onderschept slim de pass. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Coccella is nu in balbezit. Coccella passt de bal zonder na te denken. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 81%, juve magica 19%.
CS Poiana Tonea - juve magica 0:11

46e minuut.
Doeltrap. Gnat trapt de bal weg. Stadnik kopt de bal weg. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Drăgan geeft een hoge lob. Coccella met een sublieme pass. Afera probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Inworp. Şipoş met een snelle inworp. Wersaczewski met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De Lieto geeft een lange en hoge pass. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Afera is nu in balbezit. Afera met een sublieme pass. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:12

68e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Houra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wersaczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Lieto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gnat speelt de bal door. Wersaczewski kopt de bal weg. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Stadnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Wersaczewski de bal. Wersaczewski met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nenem Prancha is nu in balbezit. Nenem Prancha geeft de bal voor. Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gnat met een sublieme pass. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:13

76e minuut.
Afera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coccella is nu in balbezit. Coccella passt de bal in één keer door. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Coccella probeert naar een medespeler te passen. Nenem Prancha rent richting de bal. Nenem Prancha passt de bal in één keer door. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gołota geeft de bal voor. Nenem Prancha met een sublieme pass. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu schiet op doel. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołota heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mešter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muntenuş kopt de bal weg. Afera geeft een lange en hoge pass. Velciu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Coccella met een sublieme pass. Afera met een sublieme pass. Stadnik met een sublieme pass. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - juve magica 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 74%, juve magica 26%.
CS Poiana Tonea - juve magica 0:14