Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juve magica CS Poiana Tonea
451 Tactiek 352
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 26.9
uitstekend Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Petroni geeft een hoge lob. Truşcă heeft problemen om de bal te vangen. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 1:0

3e minuut.
Petroni met een sublieme pass. Muntenuş is nu in balbezit. Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera geeft de bal voor. Velciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 2:0

13e minuut.
Wersaczewski passt de bal in één keer door. Mešter rent richting de bal. Mešter geeft een hoge lob. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gnat bokst de bal weg.

14e minuut.
Şipoş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mešter met de inworp. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Gnat bokst de bal weg.

16e minuut.
Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin passt de bal in één keer door. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Velciu schiet op doel. Gnat speelt de bal door. Wersaczewski kopt de bal weg. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Drăgan de bal. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Mircea rent richting de bal. Mircea probeert naar een medespeler te passen. Nenem Prancha rent richting de bal. Tomazzi onderschept slim de pass. Tomazzi passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truşcă rent richting de bal. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 3:0

29e minuut.
Gnat probeert naar een medespeler te passen. Stadnik kopt de bal weg. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski passt de bal met de wreef. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Truşcă de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Afera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Drăgan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Afera zal de hoekschop nemen. Velciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 4:0

37e minuut.
Mircea passt de bal met de wreef. Daar is Drăgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 5:0

40e minuut.
Coccella rent richting de bal. Coccella passt de bal zonder na te denken. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 6:0

44e minuut.
Truşcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 23%, CS Poiana Tonea 77%.
juve magica - CS Poiana Tonea 6:0

46e minuut.
Inworp. Nenem Prancha met een snelle inworp. Afera rent richting de bal. Afera geeft de bal voor. Velciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Wersaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wersaczewski geeft de bal voor. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Coccella passt de bal met de wreef. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stadnik wilt de vrije trap nemen. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Coccella passt de bal met de wreef. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Afera met de inworp. Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella geeft een hoge lob. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Coccella kopt de bal weg. Daar is Wersaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 7:0

60e minuut.
Stadnik is nu in balbezit. Stadnik geeft de bal voor. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 8:0

67e minuut.
Şipoş passt de bal met de wreef. Daar is Mešter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešter passt de bal met de wreef. Wersaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Wersaczewski schiet op doel. Gnat bokst de bal weg. Velciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 9:0

72e minuut.
Mešter onderschept slim de pass. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 10:0

74e minuut.
Wersaczewski speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Gołota verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 11:0

80e minuut.
Afera geeft een lange en hoge pass. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 12:0

82e minuut.
Tomazzi passt de bal zonder na te denken. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă passt de bal in één keer door. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CS Poiana Tonea 13:0

84e minuut.
Nenem Prancha rent richting de bal. Nenem Prancha geeft een lange en hoge pass. Gołota rent richting de bal. Velciu onderschept slim de pass. Velciu schiet op doel. Gnat bokst de bal weg.

86e minuut.
Afera geeft een lange en hoge pass. Daar is Truşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnat speelt de bal door. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gołota bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 17%, CS Poiana Tonea 83%.
juve magica - CS Poiana Tonea 13:0