Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Buzau F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
BauBau Tactiek fare e 2
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
56.5 gemiddelde waardering 58.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Tremonti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciurea is nu in balbezit. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ichim is nu in balbezit. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada probeert naar een medespeler te passen. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov passt de bal zonder na te denken. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki passt de bal met de wreef. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Ibričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dragon speelt de bal door. Milanov geeft een hoge lob. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

36e minuut.
Stamatoiu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coupé. Stamatoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iwanecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ibričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
López Duque is nu in balbezit. López Duque geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2

43e minuut.
Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlasiński geeft een hoge lob. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 46%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 54%.
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:3

48e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov passt de bal zonder na te denken. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:4

52e minuut.
Dobrotă geeft een hoge lob. Stamatoiu probeert de bal met de borst te controleren. Coupé geeft de bal voor. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Petrucio verovert de bal door een tackle van achteren. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:5

61e minuut.
Stamatoiu passt de bal in één keer door. Miúra speelt de bal door. López Duque probeert naar een medespeler te passen. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rujoiu rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:6

66e minuut.
Klungelig pakt Haqverdiyev de bal. Tremonti rent richting de bal. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pytlasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlasiński geeft een hoge lob. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:7

73e minuut.
Tremonti heeft problemen om de bal te vangen. Tremonti geeft de bal voor. Espada kopt de bal weg. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Bălănescu bokst de bal weg.

80e minuut.
Espada passt de bal in één keer door. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev passt de bal zonder na te denken. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:8

86e minuut.
Pytlasiński geeft een hoge lob. Ichim probeert de bal aan de voet te houden. Torres is nu in balbezit. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 46%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 54%.
Kara Buzau - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:8