Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.31 [del]
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28186
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA Kara Buzau
turbat Tactiek BauBau
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen weak


2e minuut.
Coupé kopt de bal weg. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martín Delgado krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Milanov passt de bal zonder na te denken. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een hoge lob. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 1:0

9e minuut.
Espada kopt de bal weg. Milanov probeert naar een medespeler te passen. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 2:0

17e minuut.
Göksal rent richting de bal. Göksal geeft een hoge lob. Espada speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 3:0

20e minuut.
Miúra is nu in balbezit. Dragon verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon geeft een lange en hoge pass. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk draait met de bal, schiet en ... Bălănescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López Duque geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wnuk kopt de bal weg. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 4:0

22e minuut.
Göksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksal geeft een lange en hoge pass. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 5:0

25e minuut.
Dragon speelt de bal door. Espada met een sublieme pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel. Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 6:0

26e minuut.
Göksal geeft een lange en hoge pass. Inguanez speelt de bal door. Espada rent richting de bal. Espada geeft een lange en hoge pass. Wnuk krijgt zijn hoofd ertegen. Bălănescu bokst de bal weg.

29e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Milanov probeert naar een medespeler te passen. Espada rent richting de bal. Espada geeft een lange en hoge pass. Wnuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 7:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göksal met een snelle inworp. Milanov geeft de bal voor. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk draait met de bal, schiet en ... Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bercea geeft de bal voor. Inworp. López Duque met een snelle inworp. Inguanez rent richting de bal. Inguanez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Coupé rent richting de bal. Ţugulea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coupé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 42%, Kara Buzau 58%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 7:0

49e minuut.
Espada passt de bal in één keer door. Ciurea rent richting de bal. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanez heeft problemen om de bal te vangen. Inguanez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Göksal geeft de bal voor. Klungelig pakt Espada de bal. Espada speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Göksal de bal. Ciurea rent richting de bal. Ciurea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bercea geeft een lange en hoge pass. Ibričić probeert naar een medespeler te passen. Milanov kopt de bal weg. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inguanez geeft een hoge lob. Tremonti is nu in balbezit. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 8:0

72e minuut.
Inguanez speelt de bal door. Milanov speelt de bal door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een hoge lob. Wnuk springt en kopt de bal. Bălănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Scannapieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Scannapieco geeft de bal voor. Ichim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Scannapieco verovert de bal door een tackle van achteren. Scannapieco geeft een lange en hoge pass. Ichim heeft problemen om de bal te vangen. Wnuk rent richting de bal. Wnuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espada met een snelle inworp. Milanov is nu in balbezit. Milanov geeft de bal voor. Wnuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 43%, Kara Buzau 57%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Kara Buzau 9:0