Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juve magica Steaua Bucuresti fan club
451 Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
21% Spel op eigen helft 79%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten poor
excellent Passen average
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Poço onderschept slim de pass. Poço probeert naar een medespeler te passen. Coccella rent richting de bal. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drugă trapt de bal weg van het doel. Wersaczewski kopt de bal weg. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Velciu draait met de bal, schiet en ... Petru probeert de bal aan de voet te houden. Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella schiet op doel. Drugă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 1:0

11e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella met een sublieme pass. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera geeft een lange en hoge pass. Velciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Anton trapt de bal weg. Wersaczewski controleert de bal met de borst. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 2:0

16e minuut.
Nenem Prancha probeert naar een medespeler te passen. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Anton probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Afera neemt de hoekschop. Velciu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 3:0

17e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Wersaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski passt de bal in één keer door. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Drugă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Drugă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Petru trapt de bal weg. Klungelig pakt Coccella de bal. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Drugă trapt de bal weg. Wersaczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Petru de bal. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter geeft de bal voor. Velciu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski passt de bal met de wreef. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 4:0

33e minuut.
Mešter onderschept slim de pass. Mešter passt de bal met de wreef. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 5:0

36e minuut.
Afera rent richting de bal. Afera geeft een hoge lob. Wersaczewski rent richting de bal. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 6:0

40e minuut.
Şeitan met een sublieme pass. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski passt de bal met de wreef. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 23%, Steaua Bucuresti fan club 77%.
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 6:0

49e minuut.
Velciu passt de bal zonder na te denken. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu rent richting de bal. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gromczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jilavu. Gromczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Stadnik met een snel genomen vrije trap. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Drugă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Velciu speelt de bal door. Nenem Prancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem Prancha passt de bal in één keer door. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drugă trapt de bal weg. Wersaczewski kopt de bal weg. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Drugă bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mešter neemt de hoekschop. Coccella kopt de bal weg. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Afera met een sublieme pass. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Drugă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Afera zal de hoekschop nemen. Velciu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella passt de bal met de wreef. Afera probeert naar een medespeler te passen. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Velciu haalt uit met een fantastische trap. Drugă met een sublieme pass. Stadnik kopt de bal weg. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Drugă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella geeft de bal voor. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Drugă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Afera is nu in balbezit. Afera geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Afera met een snelle inworp. Coccella rent richting de bal. Coccella met een sublieme pass. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Afera geeft een hoge lob. Manole heeft problemen om de bal te vangen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Drugă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 7:0

77e minuut.
Mešter rent richting de bal. Mešter speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 8:0

79e minuut.
Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu onderschept slim de pass. Velciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 9:0

81e minuut.
Nenem Prancha rent richting de bal. Nenem Prancha met een sublieme pass. Coccella speelt de bal door. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wersaczewski passt de bal met de wreef. Daar is Mešter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manole begaat een overtreding. Manole krijgt een gele kaart. Mešter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petroni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Velciu kopt de bal weg. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Afera met een sublieme pass. Wersaczewski is nu in balbezit. Velciu is nu in balbezit. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Petroni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Breahna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coccella speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 10:0

87e minuut.
Jilavu passt de bal in één keer door. Breahna is nu in balbezit. Velciu rent richting de bal. Coccella rent richting de bal. Coccella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drugă met een harde bal richting middenveld. Stadnik kopt de bal weg. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 18%, Steaua Bucuresti fan club 82%.
juve magica - Steaua Bucuresti fan club 10:0