Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Bucuresti fan club juve magica
Normal Tactiek 451
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Stadnik passt de bal in één keer door. Coccella speelt de bal door. Afera probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:1

6e minuut.
Breahna rent richting de bal. Coccella onderschept slim de pass. Coccella met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:2

7e minuut.
Manole passt de bal in één keer door. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:3

11e minuut.
Stadnik met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna is nu in balbezit. Velciu onderschept slim de pass. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella passt de bal met de wreef. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:4

15e minuut.
Nenem Prancha onderschept slim de pass. Nenem Prancha met een sublieme pass. Coccella speelt de bal door. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Coccella speelt de bal door. Klungelig pakt Afera de bal. Afera speelt de bal door. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mešter geeft een lange en hoge pass. Anton kopt de bal weg. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:5

27e minuut.
Poço geeft een lange en hoge pass. Jilavu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manole met een sublieme pass. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wersaczewski passt de bal in één keer door. Coccella is nu in balbezit. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:6

31e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski speelt de bal door. Coccella met een sublieme pass. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wersaczewski speelt de bal door. Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter passt de bal zonder na te denken. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stadnik passt de bal in één keer door. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:7

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Velciu de bal onder controle te krijgen. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera passt de bal met de wreef. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afera met de inworp. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Wersaczewski met een sublieme pass. Mešter is nu in balbezit. Mešter geeft de bal voor. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 80%, juve magica 20%.
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:8

50e minuut.
Amânar rent richting de bal. Wersaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:9

52e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Anton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Afera zal de hoekschop nemen. Wersaczewski kan de bal niet met de borst controleren. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Petru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:10

54e minuut.
Coccella met een sublieme pass. Velciu rent richting de bal. Petru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velciu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Afera is nu in balbezit. Afera geeft een lange en hoge pass. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:11

61e minuut.
Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton geeft een hoge lob. Coccella kopt de bal weg. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petroni met een snelle inworp. Mešter met een sublieme pass. Wersaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ... Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella passt de bal zonder na te denken. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:12

78e minuut.
Jilavu heeft problemen om de bal te vangen. Wersaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski speelt de bal door. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter verovert de bal door een tackle van achteren. Mešter geeft een lange en hoge pass. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Breahna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mešter met de inworp. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Anton de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Anton geeft een hoge lob. Poço kopt de bal weg. Daar is Wersaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wersaczewski schiet op doel. Manole probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu passt de bal met de wreef. Coccella speelt de bal door. Afera rent richting de bal. Afera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 77%, juve magica 23%.
Steaua Bucuresti fan club - juve magica 0:12