Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara CS Poiana Tonea
tetau Tactiek 352
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 25.8
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache passt de bal met de wreef. Cramorossa is nu in balbezit. Gorgiladze onderschept slim de pass. Gorgiladze geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Gorgiladze probeert naar een medespeler te passen. Drăgan rent richting de bal. Mortelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Mortelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Pache rent richting de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Gnat met een harde bal richting middenveld. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Pache is nu in balbezit. Pache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 1:0

10e minuut.
Humala rent richting de bal. Humala passt de bal in één keer door. Mortelmans met een sublieme pass. Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gorgiladze met een sublieme pass. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala passt de bal met de wreef. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 2:0

19e minuut.
Harabagiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Gołota de bal. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ... Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 3:0

23e minuut.
Estruch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cramorossa de bal. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze geeft een lange en hoge pass. Pache maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 4:0

24e minuut.
Vulpe speelt de bal door. Klungelig pakt Houra de bal. Pache onderschept slim de pass. Pache draait met de bal, schiet en ... Gnat bokst de bal weg.

28e minuut.
Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala passt de bal in één keer door. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 5:0

30e minuut.
Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze probeert naar een medespeler te passen. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 6:0

32e minuut.
Şipoş passt de bal zonder na te denken. Humala rent richting de bal. Humala speelt de bal door. Pache is nu in balbezit. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 7:0

32e minuut.
Şipoş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mircea komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze met een sublieme pass. Pache heeft problemen om de bal te vangen. Pache draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Gnat met een harde bal richting middenveld. Humala kopt de bal weg. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 8:0

38e minuut.
Pache draait met de bal, schiet en ... Gnat met een sublieme pass. Erdemoğlu kopt de bal weg. Pache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pache schiet op doel. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tomazzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estruch. Tomazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascalin met een snel genomen vrije trap. Houra heeft problemen om de bal te vangen. Houra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 19%, CS Poiana Tonea 81%.
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 8:0

46e minuut.
Bugała komt het veld opgelopen. Ergezer komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bugała met een sublieme pass. Humala rent richting de bal. Humala passt de bal zonder na te denken. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 9:0

47e minuut.
Houra heeft problemen om de bal te vangen. Mortelmans onderschept slim de pass. Mortelmans speelt de bal door. Bugała kan de bal niet met de borst controleren. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mortelmans passt de bal zonder na te denken. Erdemoğlu is nu in balbezit. Pascalin is nu in balbezit. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu schiet op doel. Gnat bokst de bal weg.

53e minuut.
Estruch onderschept slim de pass. Estruch geeft de bal voor. Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała schiet op doel. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gnat speelt de bal door. Mortelmans kopt de bal weg. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Bugała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Mircea rent richting de bal. Mircea geeft een hoge lob. Inworp. Humala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mortelmans geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bugała raakt geblesseerd tijdens het duel. Bugała neemt de penalty, wat een uithaal! Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 10:0

58e minuut.
Vulpe met een sublieme pass. Daar is Houra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała onderschept slim de pass. Bugała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Heinze komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Căliman geeft de bal voor. Klungelig pakt Heinze de bal. Heinze geeft een hoge lob. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Heinze met de inworp. Erdemoğlu geeft een lange en hoge pass. Bugała maakt een snoekduik en kopt de bal. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Heinze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cramorossa. Heinze raakt geblesseerd tijdens het duel. Estruch met een snel genomen vrije trap. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Humala passt de bal zonder na te denken. Mortelmans geeft de bal voor. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Bugała schiet op doel. Căliman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mortelmans is nu in balbezit. Mortelmans geeft een hoge lob. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Căliman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heinze zal de hoekschop nemen. Mortelmans rent richting de bal. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gnat trapt de bal weg van het doel. Erdemoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bugała de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ... Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 11:0

75e minuut.
Vulpe met een sublieme pass. Klungelig pakt Houra de bal. Bugała rent richting de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Gnat trapt de bal weg. Erdemoğlu kopt de bal weg. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu speelt de bal door. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ... Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Erdemoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

80e minuut.
Cramorossa met de inworp. Estruch rent richting de bal. Estruch passt de bal in één keer door. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gnat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heinze de bal. Heinze kopt de bal weg. Bugała is nu in balbezit. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Gnat trapt de bal weg. Ioaniţescu kopt de bal weg. Bugała rent richting de bal. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Vulpe de bal. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Paal! Heinze is nu in balbezit. Heinze geeft een lange en hoge pass. Bugała maakt een snoekduik en kopt de bal. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Căliman de bal onder controle te krijgen. Humala is nu in balbezit. Humala geeft de bal voor. Daar is Heinze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinze geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 13%, CS Poiana Tonea 87%.
Corona Hunedoara - CS Poiana Tonea 12:0