Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Poiana Tonea Corona Hunedoara
352 Tactiek tetau
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 51.1
weak Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinze met de inworp. Vulpe is nu in balbezit. Kuris geeft een lange en hoge pass. Pache springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:1

5e minuut.
Şipoş kopt de bal weg. Kuris rent richting de bal. Kuris passt de bal in één keer door. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cramorossa is nu in balbezit. Cramorossa passt de bal zonder na te denken. Muntenuş met een sublieme pass. Pache rent richting de bal. Klungelig pakt Pache de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Heinze passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pache de bal. Căliman is nu in balbezit. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:2

13e minuut.
Kuris passt de bal in één keer door. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze passt de bal in één keer door. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gorgiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Pache is nu in balbezit. Pache haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:3

24e minuut.
Mortelmans is nu in balbezit. Mortelmans speelt de bal door. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinze met een snelle inworp. Kuris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuris geeft een lange en hoge pass. Pache maakt een snoekduik en kopt de bal. Gnat bokst de bal weg.

29e minuut.
Gorgiladze met een snelle inworp. Mortelmans geeft een lange en hoge pass. Heinze met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kuris kopt de bal weg. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gnat trapt de bal weg. Vulpe kopt de bal weg. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mortelmans onderschept slim de pass. Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Pache is nu in balbezit. Pache haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Căliman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heinze neemt de hoekschop. Pache probeert de bal met de borst te controleren. Pache haalt uit met een fantastische trap. Căliman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorgiladze neemt de hoekschop. Pache maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 72%, Corona Hunedoara 28%.
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:3

46e minuut.
Cardino komt het veld opgelopen. Bugała komt het veld opgelopen. Žarkov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Kuris verovert de bal door een tackle van achteren. Kuris passt de bal in één keer door. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel. Paal! Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gnat probeert naar een medespeler te passen. Heinze kopt de bal weg. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugała rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Căliman ... Strafschop! Directe rode kaart, Căliman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Căliman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bugała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bugała zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:4

51e minuut.
Cardino passt de bal zonder na te denken. Heinze rent richting de bal. Heinze met een sublieme pass. Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Heinze is nu in balbezit. Heinze passt de bal zonder na te denken. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:5

55e minuut.
Vulpe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mircea komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mircea probeert naar een medespeler te passen. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş passt de bal met de wreef. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kuris rent richting de bal. Mircea is nu in balbezit. Kuris verovert de bal door een tackle van achteren. Kuris probeert naar een medespeler te passen. Bugała is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:6

62e minuut.
Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze geeft een hoge lob. Bugała kan de bal niet met de borst controleren. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:7

65e minuut.
Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze speelt de bal door. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:8

68e minuut.
Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bugała de bal. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:9

73e minuut.
Žarkov rent richting de bal. Žarkov met een sublieme pass. Bugała is nu in balbezit. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:10

75e minuut.
Estruch met een sublieme pass. Kuris rent richting de bal. Kuris probeert naar een medespeler te passen. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heinze rent richting de bal. Heinze passt de bal met de wreef. Bugała is nu in balbezit. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:11

78e minuut.
Heinze onderschept slim de pass. Heinze passt de bal in één keer door. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:12

79e minuut.
Klungelig pakt Houra de bal. Drăgan rent richting de bal. Bugała onderschept slim de pass. Bugała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bugała passt de bal zonder na te denken. Cardino rent richting de bal. Cardino passt de bal zonder na te denken. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ... Gnat bokst de bal weg. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:13

84e minuut.
Bugała passt de bal in één keer door. Gnat probeert naar een medespeler te passen. Cardino kopt de bal weg. Bugała rent richting de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ... Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze verovert de bal door een tackle van achteren. Heinze probeert naar een medespeler te passen. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kuris passt de bal zonder na te denken. Heinze rent richting de bal. Heinze passt de bal met de wreef. Bugała rent richting de bal. Bugała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Truşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała rent richting de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ... Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 81%, Corona Hunedoara 19%.
CS Poiana Tonea - Corona Hunedoara 0:13