Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara Übermacht
tetau Tactiek angebot
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Scarlat geeft een hoge lob. Estruch kopt de bal weg. Cardino rent richting de bal. Frontzeck onderschept slim de pass. Frontzeck geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piszczykiewicz geeft een hoge lob. Estruch kopt de bal weg. Piszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczykiewicz geeft een hoge lob. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske onderschept slim de pass. Jaske probeert de bal met de borst te controleren. Jaske draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Übermacht 0:1

33e minuut.
Pache passt de bal zonder na te denken. Humala is nu in balbezit. Humala geeft een lange en hoge pass. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mortelmans passt de bal zonder na te denken. Humala rent richting de bal. Humala met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ... Cristea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cifra verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorgiladze zal de hoekschop nemen. Pache springt en kopt de bal. Cristea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 50%, Übermacht 50%.
Corona Hunedoara - Übermacht 0:1

46e minuut.
Kuris komt het veld opgelopen. Bugała komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Frontzeck onderschept slim de pass. Frontzeck passt de bal in één keer door. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel. Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Übermacht 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Bugała de bal. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck passt de bal zonder na te denken. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kuris rent richting de bal. Kuris passt de bal zonder na te denken. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Mortelmans geeft een hoge lob. Cristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugała heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Übermacht 1:2

60e minuut.
Saraylı is nu in balbezit. Saraylı passt de bal met de wreef. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Übermacht 1:3

63e minuut.
Piszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Barrie speelt de bal door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft de bal voor. Marina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Übermacht 1:4

66e minuut.
Estruch geeft de bal voor. Kurbjuweit bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbjuweit geeft een hoge lob. Jaske is nu in balbezit. Jaske schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Frontzeck geeft een lange en hoge pass. Marina geeft de bal voor. Ergezer heeft problemen om de bal te vangen. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harabagiu met een sublieme pass. Barrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Harabagiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat met een snelle inworp. Barrie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kuris onderschept slim de pass. Kuris met een sublieme pass. Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze geeft een lange en hoge pass. Bugała krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 52%, Übermacht 48%.
Corona Hunedoara - Übermacht 1:4