Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juve magica Kara Buzau
451 Tactiek BauBau
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten formidable
very good Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Gromczak onderschept slim de pass. Gromczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Afera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afera geeft een hoge lob. Velciu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Velciu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Kara Buzau 1:0

4e minuut.
Wajda met een sublieme pass. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă geeft de bal voor. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Fijołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Göksal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mešter met de inworp. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ichim geeft de bal voor. Petroni speelt de bal door. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Fijołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juve magica - Kara Buzau 1:1

15e minuut.
Mešter rent richting de bal. Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă geeft een hoge lob. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Coccella speelt de bal door. Afera rent richting de bal. Afera geeft een lange en hoge pass. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Miúra met een sublieme pass. Stadnik rent richting de bal. Stadnik geeft een lange en hoge pass. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Miúra passt de bal zonder na te denken. Dobrotă probeert naar een medespeler te passen. Poço rent richting de bal. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Fijołek bokst de bal weg. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobrotă zal de hoekschop nemen. Nenem Prancha rent richting de bal. Nenem Prancha geeft de bal voor. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Göksal geeft een hoge lob. Petroni rent richting de bal. Petroni met een sublieme pass. Daar is Wersaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gromczak is nu in balbezit. Gromczak geeft een hoge lob. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nenem Prancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem Prancha geeft de bal voor. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

36e minuut.
Klungelig pakt Gromczak de bal. Gromczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrotă met een snelle inworp. Wajda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Poço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afera met de inworp. Coccella geeft de bal voor. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă geeft de bal voor. Daar is Nenem Prancha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fijołek trapt de bal weg. Wersaczewski kopt de bal weg. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 40%, Kara Buzau 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juve magica - Kara Buzau 1:1

51e minuut.
Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă met een sublieme pass. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera geeft een lange en hoge pass. Velciu is nu in balbezit. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Stamatoiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stadnik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Kara Buzau 2:1

66e minuut.
Miúra probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki passt de bal in één keer door. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gromczak geeft de bal voor. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fijołek trapt de bal weg van het doel. Coccella kopt de bal weg. Daar is Ichim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Kara Buzau 3:1

70e minuut.
Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft een hoge lob. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Fijołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Fijołek speelt de bal door. Velciu controleert de bal met de borst. Wajda geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Mitran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra onderschept slim de pass. Miúra geeft een lange en hoge pass. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Coccella passt de bal met de wreef. Stadnik probeert naar een medespeler te passen. Ichim is nu in balbezit. Velciu onderschept slim de pass. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki geeft een hoge lob. Stamatoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Kara Buzau 3:2

82e minuut.
Afera kopt de bal weg. Coccella is nu in balbezit. Coccella geeft de bal voor. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stamatoiu rent richting de bal. Gromczak is nu in balbezit. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juve magica - Kara Buzau 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 54%, Kara Buzau 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juve magica - Kara Buzau 3:3