Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Buzau juve magica
BauBau Tactiek 451
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Mitran geeft een hoge lob. Miúra is nu in balbezit. Miúra heeft problemen om de bal te vangen. Miúra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - juve magica 1:0

18e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella speelt de bal door. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kara Buzau - juve magica 1:1

19e minuut.
Butuşan passt de bal in één keer door. Rujoiu speelt de bal door. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stamatoiu stond buitenspel. Stadnik neemt vlug de vrije trap. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Bălănescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - juve magica 1:2

24e minuut.
Velciu passt de bal in één keer door. Coccella rent richting de bal. Mitran met een sublieme pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra draait met de bal, schiet en ... Fijołek bokst de bal weg.

28e minuut.
Poço is nu in balbezit. Stamatoiu onderschept slim de pass. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Afera is nu in balbezit. Afera passt de bal in één keer door. Mitran met een sublieme pass. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wajda passt de bal zonder na te denken. Miúra probeert de bal aan de voet te houden. Poço is nu in balbezit. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miúra neemt de hoekschop. Daar is Coccella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mitran passt de bal met de wreef. Stamatoiu rent richting de bal. Stadnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamatoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrotă wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stamatoiu rent richting de bal. Fijołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stamatoiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kara Buzau - juve magica 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 46%, juve magica 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kara Buzau - juve magica 2:2

52e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski geeft een lange en hoge pass. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - juve magica 2:3

53e minuut.
Wajda probeert naar een medespeler te passen. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Miúra onderschept slim de pass. Miúra met een sublieme pass. Wajda geeft een hoge lob. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mešter rent richting de bal. Miúra is nu in balbezit. Miúra geeft een hoge lob. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Poço heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu kopt de bal weg. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Fijołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kara Buzau - juve magica 3:3

80e minuut.
Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik passt de bal met de wreef. Afera speelt de bal door. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wersaczewski passt de bal met de wreef. Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella passt de bal zonder na te denken. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mešter rent richting de bal. Miúra verovert de bal door een tackle van achteren. Miúra probeert naar een medespeler te passen. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft een lange en hoge pass. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - juve magica 4:3

88e minuut.
Velciu met een sublieme pass. Daar is Wersaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Miúra is nu in balbezit. Miúra geeft een hoge lob. Mitran kopt de bal weg. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 40%, juve magica 60%.
Kara Buzau - juve magica 4:3