Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.31 [del]
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20761
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA Steaua Bucuresti fan club
bun Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


13e minuut.
Espada met een sublieme pass. Martín Delgado rent richting de bal. Martín Delgado passt de bal zonder na te denken. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Espada de bal. Breahna onderschept slim de pass. Breahna probeert naar een medespeler te passen. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ozera trapt de bal weg van het doel. Martín Delgado rent richting de bal. Martín Delgado passt de bal in één keer door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dováděl met een sublieme pass. Ciurea rent richting de bal. Ciurea speelt de bal door. Daar is Haqverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqverdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 2:0

25e minuut.
Martín Delgado probeert naar een medespeler te passen. López Duque met een sublieme pass. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 3:0

27e minuut.
Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Espada met een sublieme pass. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 4:0

29e minuut.
Daar is Haqverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqverdiyev passt de bal in één keer door. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 5:0

36e minuut.
Lutka rent richting de bal. Ciurea is nu in balbezit. Lutka is nu in balbezit. Lutka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ciurea de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Delgado speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 6:0

42e minuut.
Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Haqverdiyev rent richting de bal. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 7:0

43e minuut.
López Duque met een sublieme pass. Daar is Martín Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Delgado probeert naar een medespeler te passen. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 8:0

45e minuut.
Dragon speelt de bal door. Daar is Lutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutka passt de bal in één keer door. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 15%, Steaua Bucuresti fan club 85%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Jilavu de bal. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev passt de bal zonder na te denken. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Petru de bal. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev geeft een lange en hoge pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Dragon rent richting de bal. Dragon geeft een lange en hoge pass. Ciurea kopt de bal weg. Lutka rent richting de bal. Lutka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciurea de bal onder controle te krijgen. Martín Delgado is nu in balbezit. Martín Delgado geeft de bal voor. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Anton geeft een lange en hoge pass. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal zonder na te denken. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Lutka rent richting de bal. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Anton probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lutka rent richting de bal. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea geeft de bal voor. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Martín Delgado speelt de bal door. Lutka is nu in balbezit. Lutka passt de bal met de wreef. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Haqverdiyev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wnuk komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Wnuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnuk geeft de bal voor. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 10:0

69e minuut.
Jilavu heeft problemen om de bal te vangen. Wnuk rent richting de bal. Amânar probeert naar een medespeler te passen. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada geeft een hoge lob. Ciurea kopt de bal weg. Lutka is nu in balbezit. Lutka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Dováděl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dováděl probeert naar een medespeler te passen. López Duque heeft problemen om de bal te vangen. López Duque geeft een lange en hoge pass. Lutka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton geeft de bal voor. Dragon kopt de bal weg. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 11:0

78e minuut.
Martín Delgado is nu in balbezit. Martín Delgado probeert naar een medespeler te passen. López Duque met een sublieme pass. Wnuk rent richting de bal. Wnuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 12:0

79e minuut.
López Duque probeert naar een medespeler te passen. Wnuk heeft problemen om de bal te vangen. Wnuk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lutka de bal. Lutka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 13:0

83e minuut.
Lutka geeft een lange en hoge pass. Anton probeert de bal met de borst te controleren. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
López Duque speelt de bal door. Klungelig pakt Martín Delgado de bal. Martín Delgado passt de bal zonder na te denken. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wnuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 14:0

85e minuut.
Dováděl rent richting de bal. Dováděl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anton de bal. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 15:0

89e minuut.
Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Espada met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 14%, Steaua Bucuresti fan club 86%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Steaua Bucuresti fan club 16:0