Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Poiana Tonea CHELSEA_1905
352 Tactiek Chelsea
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten excellent
poor Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Solt geeft een lange en hoge pass. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:1

4e minuut.
Fischer passt de bal met de wreef. Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik passt de bal met de wreef. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vulpe kopt de bal weg. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Bejan geeft een hoge lob. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel. Gnat bokst de bal weg.

7e minuut.
Vulpe speelt de bal door. Houra rent richting de bal. Polok rent richting de bal. Houra onderschept slim de pass. Houra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Solt geeft een lange en hoge pass. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan onderschept slim de pass. Tumanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:2

14e minuut.
Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik passt de bal in één keer door. Fischer geeft een lange en hoge pass. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gołota met een sublieme pass. Mircea is nu in balbezit. Mircea geeft de bal voor. Solt rent richting de bal. Solt geeft de bal voor. Gnat bokst de bal weg. Klungelig pakt Căliman de bal. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:3

19e minuut.
Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik passt de bal in één keer door. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft een hoge lob. Solt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gołota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołota geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łukawski met de inworp. Solt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rostás geeft een lange en hoge pass. Fischer geeft de bal voor. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Łukawski speelt de bal door. Solt rent richting de bal. Solt geeft een hoge lob. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cramorossa geeft een lange en hoge pass. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:4

33e minuut.
Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik passt de bal in één keer door. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rostás geeft een lange en hoge pass. Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:5

39e minuut.
Gnat trapt de bal weg van het doel. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft een lange en hoge pass. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Cramorossa de bal onder controle te krijgen. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft een lange en hoge pass. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 75%, CHELSEA_1905 25%.
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:6

46e minuut.
Gogoncea komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen. Del Curto komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gogoncea speelt de bal door. Tumanyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Tumanyan de bal. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:7

57e minuut.
Muntenuş kopt de bal weg. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:8

60e minuut.
Bejan geeft de bal voor. Muntenuş is nu in balbezit. Alageyik verovert de bal door een tackle van achteren. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:9

61e minuut.
Inworp. Gogoncea met de inworp. Del Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curto geeft een lange en hoge pass. Alageyik springt en kopt de bal. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Căliman geeft de bal voor. Cramorossa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejan. Bejan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gogoncea onderschept slim de pass. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:10

75e minuut.
Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan geeft een lange en hoge pass. Alageyik rent richting de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:11

77e minuut.
Gogoncea passt de bal met de wreef. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto passt de bal in één keer door. Daar is Alageyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş speelt de bal door. Del Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fischer speelt de bal door. Gnat probeert naar een medespeler te passen. Gogoncea kopt de bal weg. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:12

82e minuut.
Gogoncea geeft een hoge lob. Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alageyik geeft een hoge lob. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cramorossa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan met een sublieme pass. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Del Curto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alageyik de bal. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan schiet op doel. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:13

86e minuut.
Mircea geeft een lange en hoge pass. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Bejan met een sublieme pass. Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pascalin met een sublieme pass. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan schiet op doel. De bal raakt de paal. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft een hoge lob. Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:14

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gnat niet meer kan verder spelen. Sârgu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 71%, CHELSEA_1905 29%.
CS Poiana Tonea - CHELSEA_1905 0:14