Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 CS Poiana Tonea
Chelsea Tactiek 352
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 27.5
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto passt de bal met de wreef. Łukawski geeft de bal voor. Alageyik springt en kopt de bal. Gnat bokst de bal weg.

6e minuut.
Gnat speelt de bal door. Daar is Del Curto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Curto passt de bal zonder na te denken. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Căliman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fischer met de inworp. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gołota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Truşcă komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Klungelig pakt Şipoş de bal. Łukawski geeft een lange en hoge pass. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 1:0

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gnat trapt de bal weg. Łukawski kopt de bal weg. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bejan speelt de bal door. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal zonder na te denken. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 2:0

28e minuut.
Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski met een sublieme pass. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 3:0

29e minuut.
Łukawski rent richting de bal. Łukawski geeft de bal voor. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 4:0

31e minuut.
Del Curto onderschept slim de pass. Del Curto geeft een hoge lob. Alageyik kopt de bal weg. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gnat trapt de bal weg van het doel. Fischer kopt de bal weg. Alageyik rent richting de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 5:0

33e minuut.
Alageyik geeft de bal voor. Gnat met een sublieme pass. Fischer kopt de bal weg. Alageyik rent richting de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Łukawski kopt de bal weg. Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan probeert naar een medespeler te passen. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 6:0

38e minuut.
Polok passt de bal in één keer door. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski passt de bal met de wreef. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 7:0

41e minuut.
Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Alageyik de bal onder controle te krijgen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer passt de bal zonder na te denken. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 8:0

42e minuut.
Vulpe met een sublieme pass. Tomazzi heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 25%, CS Poiana Tonea 75%.
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 8:0

46e minuut.
Gogoncea komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukawski passt de bal in één keer door. Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan schiet op doel. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fischer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 9:0

49e minuut.
Del Curto probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan geeft de bal voor. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 10:0

51e minuut.
Căliman speelt de bal door. Del Curto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski geeft de bal voor. Alageyik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gnat probeert naar een medespeler te passen. Del Curto rent richting de bal. Del Curto passt de bal zonder na te denken. Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 11:0

54e minuut.
Klungelig pakt Fischer de bal. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 12:0

57e minuut.
Del Curto heeft problemen om de bal te vangen. Del Curto geeft een lange en hoge pass. Muntenuş probeert de bal met de borst te controleren. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 13:0

59e minuut.
Del Curto met een sublieme pass. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski passt de bal zonder na te denken. Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 14:0

60e minuut.
Tumanyan speelt de bal door. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski passt de bal zonder na te denken. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 15:0

61e minuut.
Tumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tumanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fischer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tumanyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Łukawski passt de bal in één keer door. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan passt de bal met de wreef. Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan geeft een hoge lob. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tumanyan probeert de bal met de borst te controleren. Căliman is nu in balbezit. Alageyik verovert de bal door een tackle van achteren. Alageyik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 16:0

70e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Del Curto onderschept slim de pass. Del Curto passt de bal in één keer door. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Gnat bokst de bal weg. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pascalin controleert de bal met de borst. Pascalin passt de bal met de wreef. Inworp. Fischer met een snelle inworp. Del Curto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Alageyik is nu in balbezit. Alageyik geeft de bal voor. Daar is Drăgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Bejan geeft een hoge lob. Alageyik kopt de bal weg. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan schiet op doel. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 17:0

77e minuut.
Klungelig pakt Łukawski de bal. Łukawski speelt de bal door. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 18:0

78e minuut.
Vulpe is nu in balbezit. Vulpe passt de bal zonder na te denken. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bejan passt de bal met de wreef. Del Curto rent richting de bal. Del Curto passt de bal met de wreef. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tomazzi rent richting de bal. Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer speelt de bal door. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Del Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curto passt de bal met de wreef. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 19:0

89e minuut.
Klungelig pakt Houra de bal. Houra passt de bal zonder na te denken. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski schiet op doel. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 12%, CS Poiana Tonea 88%.
CHELSEA_1905 - CS Poiana Tonea 19:0