Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara Kara Buzau
tetau Tactiek BauBau
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 54.6
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Roncolho de bal. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Roncolho probeert de bal aan de voet te houden. Inti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Kara Buzau 0:1

3e minuut.
Miúra met de inworp. Wajda probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roncolho de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Miúra is nu in balbezit. Miúra geeft de bal voor. Stamatoiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Mortelmans rent richting de bal. Mortelmans passt de bal zonder na te denken. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Miúra speelt de bal door. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stamatoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Iwanecki neemt zijn aanloop. Inti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Kara Buzau 0:2

26e minuut.
Wajda probeert naar een medespeler te passen. Miúra rent richting de bal. Heinze onderschept slim de pass. Heinze geeft de bal voor. Pache maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Heinze met een snelle inworp. Miúra is nu in balbezit. Kuris onderschept slim de pass. Kuris geeft een lange en hoge pass. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ichim de bal onder controle te krijgen. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pache haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu met een sublieme pass. Mortelmans kopt de bal weg. Pache is nu in balbezit. Pache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă passt de bal met de wreef. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache onderschept slim de pass. Pache draait met de bal, schiet en ... Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 50%, Kara Buzau 50%.
Corona Hunedoara - Kara Buzau 0:2

46e minuut.
Bugała komt het veld opgelopen. Žarkov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Stamatoiu passt de bal zonder na te denken. Miúra is nu in balbezit. Met opzet legt Ergezer zijn tegenspeler op de grond. Ergezer krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Wajda heeft problemen om de bal te vangen. Wajda geeft de bal voor. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Kara Buzau 0:3

65e minuut.
Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wajda. Wajda krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Bugała de bal. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała verovert de bal door een tackle van achteren. Bugała schiet op doel. Bălănescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Miúra passt de bal zonder na te denken. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki passt de bal in één keer door. Miúra is nu in balbezit. Miúra geeft een hoge lob. Inti bokst de bal weg.

76e minuut.
Wajda rent richting de bal. Bugała verovert de bal door een tackle van achteren. Bugała passt de bal in één keer door. Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kuris passt de bal met de wreef. Žarkov is nu in balbezit. Žarkov met een sublieme pass. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho geeft de bal voor. Bugała rent richting de bal. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - Kara Buzau 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 46%, Kara Buzau 54%.
Corona Hunedoara - Kara Buzau 1:3