Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Übermacht juve magica
angebot Tactiek 451
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Stadnik is nu in balbezit. Jaske verovert de bal door een tackle van achteren. Jaske met een sublieme pass. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - juve magica 1:0

16e minuut.
Barrie geeft een lange en hoge pass. Sullo geeft een hoge lob. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Poço probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Coccella de bal. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra geeft een lange en hoge pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap. Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Barrie is nu in balbezit. Barrie probeert naar een medespeler te passen. Jaske rent richting de bal. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel. Fijołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cifra kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrie de bal. Barrie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marina de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kurbjuweit rent richting de bal. Kurbjuweit geeft een hoge lob. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske schiet op doel. Fijołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie geeft een hoge lob. Daar is Nenem Prancha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel. Fijołek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 33%, juve magica 67%.
Übermacht - juve magica 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Scarlat de bal. Scarlat speelt de bal door. Barrie met een sublieme pass. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nenem Prancha kopt de bal weg. Piszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczykiewicz geeft de bal voor. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Poço kopt de bal weg. Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Gromczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck geeft de bal voor. Jaske kopt de bal weg. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - juve magica 2:0

60e minuut.
Nenem Prancha heeft problemen om de bal te vangen. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck geeft de bal voor. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gromczak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - juve magica 3:0

82e minuut.
Frontzeck met een sublieme pass. Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella speelt de bal door. Afera is nu in balbezit. Afera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 44%, juve magica 56%.
Übermacht - juve magica 3:0