Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juve magica Übermacht
451 Tactiek angebot
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten very good
very good Passen good
average Verdedigen excellent


6e minuut.
Scarlat passt de bal met de wreef. Poço bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske verovert de bal door een tackle van achteren. Jaske draait met de bal, schiet en ... Fijołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Übermacht 0:1

11e minuut.
Jaske kopt de bal weg. Poço heeft problemen om de bal te vangen. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Fijołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Übermacht 0:2

17e minuut.
Kurbjuweit onderschept slim de pass. Kurbjuweit geeft een hoge lob. Jaske kopt de bal weg. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sullo met een snelle inworp. Frontzeck geeft een hoge lob. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ... Fijołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Übermacht 0:3

32e minuut.
Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat met een sublieme pass. Jaske rent richting de bal. Jaske draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaske is nu in balbezit. Jaske schiet op doel. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stadnik met een sublieme pass. Scarlat rent richting de bal. Scarlat speelt de bal door. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Scarlat kopt de bal weg. Daar is Jaske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrie is nu in balbezit. Barrie geeft de bal voor. Marina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Frontzeck probeert naar een medespeler te passen. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske geeft de bal voor. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Übermacht 0:4

42e minuut.
Gromczak geeft de bal voor. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Marina passt de bal met de wreef. Jaske rent richting de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Übermacht 0:5

44e minuut.
Barrie probeert naar een medespeler te passen. Frontzeck speelt de bal door. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Übermacht 0:6

45e minuut.
Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stadnik geeft de bal voor. Piszczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 67%, Übermacht 33%.
juve magica - Übermacht 0:6

54e minuut.
Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck speelt de bal door. Klungelig pakt Marina de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Fijołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kurbjuweit geeft een lange en hoge pass. Barrie speelt de bal door. Klungelig pakt Poço de bal. Marina is nu in balbezit. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - Übermacht 0:7

62e minuut.
Gromczak speelt de bal door. Deteşan geeft de bal voor. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Deteşan onderschept slim de pass. Deteşan geeft een lange en hoge pass. Marina kopt de bal weg. Jaske is nu in balbezit. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Bazá komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Petroni kopt de bal weg. Klungelig pakt Mešter de bal. Scarlat met een sublieme pass. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nenem Prancha speelt de bal door. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck passt de bal zonder na te denken. Bazá is nu in balbezit. Bazá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Coccella onderschept slim de pass. Coccella probeert naar een medespeler te passen. Afera rent richting de bal. Afera geeft de bal voor. Velciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 56%, Übermacht 44%.
juve magica - Übermacht 0:7